juni 20, 2020

Crypto Masterclass Review (2020): Dit Is Mijn Ervaring…

by Mark van Aelst
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Crypto Masterclass Review (2020): Dit Is Mijn Ervaring…

De wereld van de cryptocurrency; super interessant en heel erg spannend. Maar waar moet je nu beginnen? 

Goede kans dat je hier zelf al langer mee bezig bent. Je komt tenslotte niet zomaar op deze crypto masterclass review.

Ik ga je niet overhalen om de cursus te kopen zoals vele ''reviewwebsites'' tegenwoordig proberen te doen. Ik heb hier op zijn zachts gezegd echt een hekel aan.

Wat ik vandaag met je ga delen zijn mijn ervaringen met de crypto masterclass en Derek Westra & Patrick Suiker van AllesOverCrypto.nl.

Dit betekent dat ik de positieve aspecten belicht, maar ook zeker de punten van kritiek. Ik ga je meer vertellen over wat de cursus is en wat je exact gaat leren en natuurlijk ook hoe ik hier over denk.

En natuurlijk de belangrijkste vraag: is de cursus waar voor je geld? Lees het allemaal in mijn crypto masterclass review!

Eerste Indruk Van De Crypto Masterclass

Alright, laten we deze crypto masterclass review direct aftrappen met mijn eerste indruk. Gelijk met de deur in huis vallen en straight to the point komen hou ik van!

Het is misschien wel handig om even te vertellen dat ik lang geleden ook de andere producten van AllesOverCrypto.nl aangeschaft heb. Hier vertel ik je zo nog wel even wat meer over.

Mijn eerste indruk met deze cursus was dat het er erg ''fris en professioneel'' uitziet. 

Het is een fijn platform dat direct duidelijk is voor mensen die als eerst inloggen. Dit vind ik zelf erg prettig. Ik heb vaak genoeg super rommelige cursussen gezien.

Dan heb je overal knoppen, linkjes, video's PDF's enz. Binnen deze cursus is dit niet het geval. Het is duidelijk en overzichtelijk. Deze goede eerste indruk zette voor mij direct de juiste toon.

Je hoopt dan natuurlijk dat ze dit door weten te trekken in de gehele cursus, maar of dat ook gelukt is...?

De Cryptocurrency Beginnerscursus

Voorheen had je de cryptocurrency beginnerscursus. Deze cursus was, zoals de naam al doet vermoeden, specifiek voor beginners die de cryptowereld in wilde stappen.

Dit was ook de cursus waarmee ik begonnen ben en is tevens de basis van de crypto masterclass. Wat ze echter nu gedaan hebben is ze hebben deze cursus genomen en zijn begonnen met het uitbreiden hiervan.

Dit vanwege wat kritiek dat ze kregen van gevorderde en professionals die de cursus kochten. Zij vonden dat er niet genoeg waarde in zat voor mensen die al wat kennis hadden.

Hiermee zijn Derek en Patrick direct mee aan de slag gegaan en zo is de crypto masterclass ontstaan die tevens continu vernieuwd blijft worden.

Crypto Masterclass review video

Het Crypto Portfolio

Het crypto portfolio is ook al lange tijd een goed lopend product van deze jongens. In dit portfolio vind je 15 ''crypto parels''.

Deze parels hebben goede kans om x100 te gaan. Dat betekent dus dat als je er 100 euro inlegt de kans aanwezig is dat je straks 10.000 euro hebt.

Let wel op dat het een KANS is en dus zeker geen zekerheid. Niemand kan dit precies voorspellen. Gelukkig zijn zij hier zelf ook transparant over en zetten ze dit er gewoon bij.

De parels zijn gekozen door professionals en crypto experts die verschillende trends in de gaten houden. Preciezere berekeningen dan dit krijg je niet. Zeker de moeite waard dus.

De reden dat ik dit portfolio ook even noem is, omdat je deze ook krijgt bij de aanschaf van de crypto masterclass. 

Deze is vandaag de dag nog los te koop voor €200,- euro.

crypto-portfolio

Waarom Heb Ik Hiervoor Gekozen?

Goed, je weet nu dat de crypto masterclass bestaat uit de 2 bovenstaande producten en nog een hele hoop nieuwe en frisse toevoegingen. Hier kom ik zo natuurlijk nog even op terug.

Ik vertel je eerst graag eens iets over de reden waarom ik überhaupt ben gaan zoeken naar een cursus en mentoren. Wellicht herken jij jezelf hier ook wel in!

De afgelopen jaren ben ik steeds meer tijd en aandacht gaan besteden aan zelfontwikkeling en business. 

Tijdens deze jaren ben ik er ook achtergekomen dat als je iets wil leren en je ergens wil komen dat je iemand moet zoeken die heeft wat jij wil. Dit klinkt stom, maar dit blijkt echt te werken en eigenlijk is het ook heel logisch.

Een voorbeeldje: ik wil met crypto beginnen en binnen een jaar 10.000 euro passief aan cryptocurrency verdienen. Je gaat nu op zoek naar iemand die exact dit al gedaan heeft.

Vervolgens vraag je of hij dit wil leren of kijk je of hij/zij een boek of cursus heeft. Als dit zo is dan is het natuurlijk aan te raden om dit aan te schaffen.

Hij heeft het pad bewandeld dat jij ook moet gaan bewandelen en kent dus alle valkuilen en obstakels. Hij weet wat je zeker WEL en zeker NIET moet doen.

Door zijn stappenplan te volgen start je bij stap 10 en niet bij stap 1. Zo sla je letterlijk jaren van frustratie en veel geldverlies over.

Ja, vaak is het even een investering, maar dat is niks vergeleken met wat je er uithaalt. Mits je natuurlijk voor een goede mentor gekozen hebt. Er zitten genoeg neppers tussen namelijk!

Dit is ook de hele reden dat ik deze crypto masterclass review ben gaan schrijven. Niet om je over te halen of te overtuigen, maar om je een goede optie te geven.

Een optie die voor mij werkte en waarvan ik weet dat het geen onzin is. Je bent vrij om zelf op zoek te gaan naar andere mentoren natuurlijk, maar weet dat dit in ieder geval tot je opties behoort!

Onthoud dat ik gestaan heb waar jij nu staat. Je wil geld voor je gaan laten werken in plaats van andersom. Dit is mogelijk en dit kan jij.

Wie Zitten Er Achter AllesOverCrypto.nl?

Laten we dan eens gaan kijken naar over wie ik het eigenlijk heb. Want wat is Allesovercrypto.nl en wie zijn Derek Westra en Patrick Suiker?

Ik heb al vaker over deze jongens geschreven en ik doe het natuurlijk graag. Zij hebben mij tenslotte geleerd wat ik nu weet over crypto.

Ik kan nu een heel verhaal gaan typen over waar ze gestudeerd hebben en waar ze wonen, maar hier heb je vrij weinig aan en verder is dit natuurlijk niet relevant.

Wat ik wel leuk vind om te vertellen is dat beide heren zo'n 6 jaar ervaring met blockchain en cryptocurrency.

Met de passie voor crypto zijn zij allesovercrypto.nl begonnen. Op deze website schreven zij in eerste instantie blogs over onderwerpen die zij interessant vonden.

Steeds meer mensen vonden de website op het internet en gingen vragen stellen over de mogelijkheid tot coaching. Op den duur zijn daar dus de cursussen van gekomen.

Ik durf wel te zeggen dat deze 2 kerels echte crypto experts zijn. Ze hebben namelijk van alles meegemaakt. Denk aan 10.000 euro verdienen in een uur en 50.000 euro verliezen in enkele minuten door een hack.

Dit zijn nog maar enkele voorbeelden, maar al deze ervaringen hebben ervoor gezorgd dat ze de kennis hebben en staan waar ze vandaag de dag staan.

De ervaringen met allesovercrypto.nl zijn louter positief. Hier kom ik zo nog even op terug. De vraag die nu vast in je omgaat is: wat leer je nu eigenlijk in de crypto masterclass?

derek-westra-patrick-suiker

Wat Leer Je In De Crypto Masterclass?

Goede vraag hoor. Misschien heb je het door, maar ik bouw mijn review graag geleidelijk op.

Zo weet je wat mijn beweegredenen waren en weet je ook inmiddels waar de cursus grotendeels uit bestaat en wie de makers zijn.

Laten we nu wat dieper op de stof ingaan. Want wat leer je allemaal?

Laat ik beginnen met dat ik voorheen ook steeds minder fan werd van de cryptocurrency beginnerscursus. Ja, je leert als volledige leek wat je moet doen om je eerste crypto aan te schaffen. 

Maar als je al wat kennis had dan leerde je verder vrij weinig. Bovendien was er geen groeifactor aanwezig in de cursus.

Tegenwoordig in de vernieuwde crypto masterclass leer je steeds meer aspecten kennen. Je leert ze, maar gaat ze ook toepassen.

Neem als voorbeeld het investeren in ICO's en dus niet alleen het aanschaffen van coins.

Wat ook een enorm fijne toevoeging is, vind ik zelf althans, is de nieuwe ''winning mindset'' module. Ik weet dat mindset alles is. Als je niet de juiste mindset hebt dan kun je niet succesvol worden in wat je wil.

Een enkele keer zal iemand geluk heben en dit toch wel hebben, maar over het algemeen gezien gebeurt dit gewoon niet.

Ik hou van mindset en heb veel gerelateerde mindset trainingen gevolgd. Ik moet zeggen dat ze een bijzonder goede module opgezet hebben.

Waarschijnlijk hebben ze dit gehaald uit alle ervaring die ze opgedaan hebben en periodes die ze meegemaakt hebben. Het is mindset gericht op de wereld van cryptocurreny.

crypto-masterclass (1)

De opbouw van de training

Even kort uitgelegd kun je als volledige leek instappen. Je hoeft echt helemaal niks te weten over crypto. 

De crypto masterclass bestaat namelijk uit 7 modules. Deze modules kun je zien als verschillende levels die je moet uitspelen om naar het volgende level te komen waarbij het steeds lastiger wordt.

Wat hierbij ook een mooie toevoeging is, zijn de ''toetsen'' aan het einde van elke module. Deze toetsen vertellen je of je genoeg kennis opgedaan hebt in de module die je afgerond hebt, of niet.

Zo weten ze zeker dat je goed voorbereid naar het volgende onderdeel gaat. Ik hou ervan en voor mij is dit absoluut een pluspunt.

Hier volgt de opbouw van de 7 modules (29 video's):

 • Module #1 - Het geld van de toekomst
 • Module #2 - Je eerste crypto kopen
 • Module #3 - Bouw je onbreekbare kluis
 • Module #4 - De verdiende beloning
 • Module #5 - Wees de eerste investeerder
 • Module #6 - De toekomst - crypto trading
 • Module #7 - The winning mindset

Wat ik heel erg goed vind is dat ze in deze modules de eerste video's gebruiken voor echte theorie uitleg en daarna vaak aan de slag gaan met de praktijk.

Ik leer sneller door te doen en ik denk de meeste mensen wel. Een goede combinatie van theorie en praktijk dus. Zo zie je in module 2 dat je al je eerste crypto gaat aanschaffen!

Echte Crypto Experts Als Jouw Mentor!

Het mooie aan de cursus is dat, dat niet het enige is wat je krijgt als je de cursus koopt. Je krijgt een hele hoop, maar hier kom ik zo nog even op terug.

Wat er ook bij zit is dat je de rest van je leven toegang hebt tot crypto experts die voor jou de rol van mentor hebben.

Je kunt ze alles vragen wanneer je wilt. Loop je vast? Stuur even een mailtje.

Vragen of hulp nodig bij nieuwe projecten of ideeën? Stuur even een mailtje!

Of als je niet van mailen houdt dan kun je altijd voor de andere optie gaan:

Exclusieve Community Voor Leden...

De andere optie is de exclusieve community speciaal voor leden.

In deze groep zitten crypto experts en leden van de cursus. Je komt dus echt in een community terecht met allemaal like-minded mensen.

Hier kun je inspiratie uit opdoen, maar ook geholpen worden met je vragen. Deze kunnen dus beantwoord worden door zowel leden als experts.

Derek en Patrick zijn hier zelf ook enorm actief in!

crypto-community

Mijn Crypto Masterclass Ervaring

Mijn eerste indruk had je al gelezen. Ik was hier zeer door verrast.

Maar hebben ze dit ook door weten te trekken in de cursus? Voorheen zou ik nee zeggen, maar vanwege de frisse update en toegevoegde modules die de cursus gekregen heeft is het echt een dikke vette ja.

Je kunt nu instappen als beginner en eruit komen als ware expert. Daarnaast kun je ook instappen als je al het een en ander weet over crypto en alsnog veel leren.

De cursus heeft wat mij betreft enorme stappen gemaakt en daar ben ik zeker blij mee. Deze website heb ik opgericht om mensen te helpen met het starten met cryptocurrency.

Hiervoor zocht ik ook geschikte cursussen waar ik tevreden over was, zodat ik deze kan aanbevelen.

De cryptocurrency beginnerscursus vond ik niet goed genoeg, maar over de crypto masterclass ben ik echt super enthousiast.

Derek & Westra zijn echte experts. Dit is te merken aan de kennis die zij bezitten en ze hebben ook echt een enorme passie voor dit ''vak''.

Dit uiten ze ook zeker wat genoeg motivatie geeft om lekker te knallen. Mijn ervaringen zijn dus echt heel erg goed zowel met de cursus als met de mentoren!

Ervaringen Van Andere Cursisten

Bekijk ook eens onderstaande ervaringen van andere cursisten en de beoordelingen. Ik denk dat deze zeker in lijn liggen met die van mij!

Er zijn overigens geen negatieve reviews, omdat deze mensen hun geld terugkrijgen als ze niet tevreden zijn.

Neem deze review van trustpilot.nl bijvooreeld:

crypto-masterclass-ervaring-trustpilot

Of onderstaande twee reviews van beginnende crypto traders. 

Alle ervaringen hebben 1 ding gemeen en dat is dat ze stuk-voor-stuk positief zijn. You love to see it, right?

Ze zijn niet voor niks de beste en bekendste cursus van de hele Benelux!

allesovercrypto-review
allesovercrypto-ervaring

Crypto Masterclass Gekocht, Wat Nu?

Alright, ik denk dat je het grootste deel nu weet. Ik had nog beloofd om terug te komen op wat je allemaal krijgt na aanschaf van de cursus en hoe dit in zijn werk gaat.

Ik zal dit dan nog even kort benoemen voor je.

Na aanschaf ontvang je de inloggegevens voor de cursus waar je de cursus en alle onderstaande producten terug kunt vinden. Je kunt hier altijd, overal en op elk apparaat inloggen.

Welkom tot het mooie wereld wijde web!

Je krijgt vanzelfsprekend de crypto masterclass, toegang tot de community en het crypto portfolio waar ik het eerder al over gehad heb. Verder krijg je nog:

De Bitcoinbijbel

De Bitcoin bijbel heeft verder weinig uitleg nodig denk ik. Dit 132 bladzijde tellende e-book is in het Nederlands en leert je alles over waarom crypto en blockchain voor een enorme revolutie gaan zorgen.

Dit boek hadden zij vroeger ook in de verkoop en uiteraard heb ik dit toen aangeschaft. Het is super tof om te zien dat dat nu in het pakket zit.

Het is absoluut waardevol en hier kun je veel van leren.

de-bitcoin-bijbel

Het ultieme investeringshandboek

Cryptocurrency nu kopen of verkopen of welke coins moet je kopen en hoeveel moet je hier van kopen.

Je leert in het boek de theorie. Ze zeggen niet wat je wanneer moet doen, maar ze leren je hoe je zelf kunt ontdekken wanneer je wat moet gaan doen.

Heel handig en nodig e-book.

het-ultieme-investeringshandboek

E-boek pakket

Bij de vroegere cursus kreeg je ook een aantal e-boeken cadeau. Deze e-boeken zijn alle jaren van ervaring die de heren opgedaan hebben.

Dit pakket bestaat uit:

 1. Het altcoin magazine
 2. Een leven zonder zorgen dankzij Bitcoin
 3. 12 waardevolle crypto tips voor beginners
 4. Bitcoin & cryptocurrency begrippenlijst
het-ebook-pakket

De million dollar template

Een logboek bijhouden is de enige manier om een succesvolle crypto trader te worden, beweren Derek en Westra.

Dit template berekent voor jou hoeveel geld je mag inleggen per trade. Hierdoor hoef je dit niet zelf allemaal uit te gaan rekenen en bij te houden.

Het is echt gemakkelijk en zorgt ervoor dat jij je tijd aan belangrijkere zaken kan besteden.

the-million-dollar-template

Crypto belastinggids

Belasting is vervelend, maar je kunt er niet vanaf komen. De belastingen op crypto werken net weer even wat anders en is vaak onduidelijk.

Ik had liever gezien dat ze hier een module over gemaakt hadden. Dit e-book is een schrale troost. 

Je leert wel wat je moet weten, maar ik hou meer van video!

de-crypto-belastinggids

Levenslang toegang tot nieuwe lessen en boeken

Als laatste krijg je toegang tot alle nieuwe lessen en e-boeken die toegevoegd zullen worden aan de cursus.

Je kunt tenslotte levenslang inloggen op het platform dus je doet een eenmalige investering waar je de rest van je leven veel profijt van hebt.

Zo heb ik dit ook gezien bij de update naar de crypto masterclass. Ik kreeg deze automatisch terwijl ik de vorige cursus had aangeschaft. Dit is een stukje goede service!

Let Op: Dit Is GEEN Garantie Op Succes

Het kan zo zijn dat ik wat enthousiast schrijf waardoor je bent gaan denken dat alles helemaal geweldig is.

Ik wil je weer even met beide voeten op aarde zetten. Cryptocurrency en het beleggen hierin blijft namelijk altijd risicovol.

Je hebt geen garantie dat je hier geld mee gaat verdienen en je kunt zelfs geld verliezen. En dit gebeurt vaak, maar vooral bij mensen die weinig kennis bezitten.

Je verhoogt je kansen dus aanzienlijk met een cursus als deze en de mentoren die je erbij krijgt. Beter kun je niet doen, maar toch is er nog altijd risico.

Echter kun je ervoor zorgen dat dit nihil wordt door je vermogen te spreiden over tijd en verschillende coins zoals je in de cursus leert!

0,0% Risico Door De Garantie

Waar je wel een garantie op hebt is de aankoop van de cursus. Je krijgt namelijk een volle 2 weken de tijd om de cursus uit te proberen en om dus te kijken of het bij je past.

Uiteindelijk is het leuk om mijn crypto masterclass review te lezen, maar je eigen ervaring en mening is het allerbelangrijkste.

Door de garantie kun je dus risicovrij aan de slag gaan met de cursus!

Plus- & Minpunten Van De Crypto Masterclass

 • Ware crypto experts als mentoren
 • Je hele leven begeleid worden in de cryptowereld
 • 24/7 toegang tot al het materiaal
 • Rest van je leven toegang tot materiaal en nieuwe updates
 • Volg het pad dat is uitgelegd voor je, hierdoor is succes een logisch gevolg
 • Beste cryptocurrency cursus van de Benelux
 • Je loopt geen enkel risico bij aanschaf
 • Je stapt als beginner in en komt er als professional uit
 • Toegankelijk voor iedereen, zelfs de volledige leek
 • Doorzettingsvermogen nodig
 • Geen garantie op succes
 • Veel e-boeken die ook video's hadden kunnen zijn

Crypto Masterclass Review: Conclusie

Als je op zoek bent naar een manier, een stappenplan om de wereld van de crypto in te stappen dan is de crypto masterclass absoluut een van de beste opties.

Om eerlijk te zijn heb ik geen andere cursussen geprobeerd. Puur en alleen, omdat deze direct beviel.

De inhoud is enorm goed en ik vind de persoonlijke coaching van de beide heren ook erg prettig. Voor mij was en is dit nog steeds de beste crypto cursus.

Het enige wat ik kan doen is de cursus aanbevelen en dat doe ik bij deze! Momenteel loopt er ook een leuke kortingsactie waardoor je meer dan 50% korting krijgt.

Maak hier dus gebruik van nu dit nog kan!

crypto-masterclass (1)

Nog Niet Over Uit? Volg De GRATIS Training!

Ben je er nog niet  helemaal over uit? Geen probleem en dat snap ik natuurlijk volledig.

Wat je kunt doen, als je dat nog niet gedaan had, is de gratis crypto training van Derek en Patrick volgen.

Ik denk dat je hierdoor zeker wel een goed besluit kunt maken. Je leert niet alleen de cursus kennen, maar ook je mentoren.

De trainingen zijn elke maandag en woensdag van 20:00 tot 21:30. Wees erbij en meld je nu gratis aan!

Dit vind je misschien ook leuk:

Een passief inkomen verdienen met crypto? De 4 beste manieren!

Waarom en hoe moet je beleggen in Bitcoin? Zo eenvoudig is het!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Schrijf je in en ontvang een GRATIS Crypto E-Book!