december 8, 2020

NIEUW: Crypto Portfolio 2021 Review | AllesOverCrypto | Revolutionair?!

by Mark van Aelst
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • NIEUW: Crypto Portfolio 2021 Review | AllesOverCrypto | Revolutionair?!

Met een paar honderd euro honderdduizenden euro's verdienen? Het gebeurde een aantal jaren terug met NEO en NANO, maar dit was niet de eerste keer en ook zeker niet de laatste keer dat dit gebeurde.

Derek Westra en Patrick Suiker hadden beide munten op hun lijstje staan van potentiële knallers. Ze hebben alleen nagelaten om hier iets mee te doen, anders hadden ze nu miljonair geweest.

In deze Crypto Portfolio review ontdek je het product dat uit deze fout is voortgekomen. De jongens van AllesOverCrypto maakten namelijk al jaren deze lijstjes en bleken erg succesvol te zijn.

Dit zijn de verder gaan ontwikkelen tot een waar Crypto Portfolio, wat ze tegenwoordig ook wel de Crypto Parels noemen. Elk jaar komen ze met een nieuwe versie uit, waarop 10 munten staan met enorme potentie om flink in waarde te stijgen.

Inmiddels ontwikkelen zij deze lijsten met andere experts en maken ze er een waar boek van met maar liefst 75 pagina's. Het zijn dus niet alleen de potentiële munten die je krijgt. Klaar om te ontdekken wat je nog meer ontvangt en wat mijn ervaringen zijn?

1.0 Crypto Portfolio review samenvatting

Wat mij betreft is het Crypto Portfolio absoluut een must have als je in crypto wil gaan investeren of als je hier al mee bezig bent.

In het Crypto Portfolio krijg je niet alleen 10 cryptomunten die de potentie hebben om x100 te gaan, maar ook leer je hoe je zelf dit soort crypto parels kan vinden.

Daarnaast zijn de munten niet 'zomaar' uitgezocht, maar gaat er werkelijk maanden onderzoek aan vooraf. Dit wordt gedaan door de grootste crypto experts van Nederland & België.

Wat ik ook prachtig vind, is dat je eenmalig de investering hoeft te maken en vervolgens elk jaar toegang krijgt tot het nieuwe Crypto Portfolio. Zo kun je dus telkens in de juiste crypto investeren zonder zelf onderzoek te hoeven doen.

En alsof dat nog niet genoeg is, krijg je ook toegang tot het forum van AllesOverCrypto waar je door experts geholpen kan worden als je vragen hebt. Wat mij betreft is het de investering van een kleine €97,- euro meer dan waard!

Meer te weten komen? Lees dan mijn volledige Crypto Portfolio review en ervaringen!

2.0 Ik wil x100 gaan!

Geld op je spaarrekening laten staan kost je in principe geld. Door inflatie neemt de waarde van je geld namelijk af. Je verliest dus geld als je hier niks mee doet. Dit was voor mij een van de redenen om in cryptocurrency te gaan investeren.

Een andere reden was, omdat ik inmiddels genoeg verhalen gehoord had van de zogenaamde 'Crypto Miljonairs'. Zij hadden een paar honderd euro geïnvesteerd in een munt die nog niks voorstelde, maar later x100 of zelfs x1000 gegaan zijn. Denk bijvoorbeeld aan de Bitcoin.

Dit wilde ik ook en dat is uiteindelijk de reden geweest om in crypto te gaan beleggen. Maar al snel kwam ik erachter dat er keuze is tussen bijna 3.000 verschillende cryptovaluta. Hoe ga ik, met amper kennis, nu kiezen voor de juiste munt die x100 of meer kan gaan?

En geloof me: ik heb het geprobeerd. Maar dit heeft mij uiteindelijk meer geld gekost dan dat het opgeleverd heeft. Ik dacht dus dat het een kwestie van 'geluk hebben' was. Totdat ik het Crypto Portfolio een aantal jaar geleden tegen het lijf liep en alles veranderde!

3.0 Is het Crypto Portfolio wel wat voor mij?

Alright, een vraag die ik veel gesteld krijg behandel ik graag ook aan het begin van deze Crypto Portfolio review. Zo hoef je niet te complete review te lezen om er vervolgens achter te komen dat het product eigenlijk toch niet helemaal voor jou geschikt is.

''Is het Crypto Portfolio wel wat voor mij?'' Is de vraag waar ik het dan over heb. En die vraag kan jij eigenlijk als enige beantwoorden, maar ik kan je zeker wel wat advies geven.

Het Crypto Portfolio is voor een ieder geschikt die graag in crypto wil investeren en hier wat risico bij wil nemen. Uiteindelijk is investeren in crypto sowieso een risico, maar bijvoorbeeld de Bitcoin is wat stabieler als een nieuwe munt.

Deze nieuwe munten kosten je overigens meestal nog geen €0,001 cent dus het risico dat je loopt is ook nihil. Maar toch, wees er bewust van dat de munt ook niks kan doen. In het ergste geval verkoop je alles weer en heb je het geld terug.

Als je niet zelf onderzoek wil doen of simpelweg niet weet hoe dat moet, maar wel in cryptovaluta wil investeren die de kans hebben om x100 of meer te gaan dan is het Crypto Portfolio absoluut geschikt voor jou!

3.1 LET OP: het is geen investeringsadvies

Wat belangrijk is om in gedachten te houden is dat dit op geen enkele manier een investeringsadvies is van de verkopers. Het zijn de lijsten die zij zelf, samen met experts, maken en ook gebruiken om te investeren.

Maar dit wil niet zeggen dat je een garantie op groei hebt. De kans is wel aanzienlijk hoger als dat je in je eentje maar wat gaat doen of gaat gokken natuurlijk.

crypto-portfolio-review-wat-voor-mij

4.0 Crypto Portfolio/Parels review

Ben je er nog? Dan heb je waarschijnlijk voor jezelf besloten dat dit Crypto Portfolio enorm waardevol is en dat het potentieel een enkeltje naar rijkdom is. Goede keuze, laat mij je eens wat meer vertellen over wat je krijgt en wat je hier van kan verwachten.

Ik was namelijk echt positief verrast toen ik de Crypto Masterclass aangeschaft had. Dit is de volledige crypto training, waar je dit portfolio ook bij krijgt.

De training is zo uitgebreid, net als het Crypto Portfolio. Je kunt echt zien dat ze hier hun hart en ziel ingestopt hebben en dat het werk is waar ze ontzettend lang aan gesleuteld hebben. Petje af dus!

Het boek is te verdelen in 3 verschillende delen:

 • Onderzoekscriteria 
 • Het portfolio met de 10 munten
 • Aankoopinstructies

Wat ook goed is om te weten, is dat er jaarlijks een nieuw portfolio geschreven wordt waar je ook elk jaar toegang tot krijgt. De eenmalige investering die je doet levert je dus elk jaar een nieuw portfolio op.

Daarnaast wordt het Crypto Portfolio ook regelmatig geüpdatet als er munten zijn die beter in de top 10 passen. Kortom: je wordt continu voorzien van nieuwe waardevolle informatie.

4.1 De onderzoekscriteria

In het eerste deel van het e-book lees je aan welke onderzoekscriteria de cryptomunten moeten voldoen alvorens zij besluiten om deze te selecteren. Je verbaast je nog aan het hele proces dat hier aan vooraf gaat.

Zo maken ze volledige analyses van de bedrijven die achter de munten zitten, kijken ze naar de missie en de visie van de bedrijven en wat het hele idee of het businessmodel van het bedrijf is.

Hierdoor kunnen zij al een aardig plaatje schetsen en bepalen of ze de munt verder gaan onderzoeken en dus potentie heeft of dat ze hem voorlopig even links laten liggen.

Daarna gaan ze door met het bestuderen van de concurrentie en kijken ze of het ook werkelijk een werkend product is met een duidelijke roadmap. 

Sommige stukken zullen voor jou, als je een beginneling bent, vrij lastig overkomen. Denk aan het onderzoek naar tokenkarakteristieken, coinkarakteristieken en marktkapitalisatie. Als je dit niet snapt is er des te meer reden om te kiezen voor het Crypto Portfolio.

Als laatste zoomen ze in op de populariteit van de munt en het hypegehalte dat hier bij komt kijken. Ligt hier dan de potentie in? Staat de munt al op ontploffen? Verder word er nog gekeken naar de verhandelbaarheid en de veiligheid.

Niet geheel onbelangrijk aangezien je wil voorkomen dat je een munt koopt 

Wat mooi is aan dit eerste deel is dat je hier ook zelf veel van leert. Straks schrijf ik ook wat meer over de extra's die je kunt verwachten en een daarvan is dat je zelf onderzoek leert doen. Maar met dit eerste deel kom je dus al een heel eind!

crypto-portfolio-ervaring-inhoud-2P

4.2 Het portfolio

En dan het Crypto Portfolio! Je had vast gehoopt dat ik de cryptovaluta op ging noemen die er in stonden. Had dat even handig geweest, want dan had je het portfolio niet meer aan hoeven schaffen.

Ik heb een groot probleem als ik dat doe, want dan ben ik strafbaar bezig. Als je bovendien niet bereid bent om een kleine investering te maken in iets wat jou potentieel veel en veel meer op kan leveren; wat doe je dan hier?

Het Crypto Portfolio bestond vroeger uit 15 munten, maar op advies van kopers en experts is dit teruggebracht naar 10 munten. De meeste mensen wisten niet meer welke munten ze nou moesten kiezen aangezien het er zo veel waren.

Feit is dat je met een tientje in elke munt al hele mooie winsten kunt pakken. Dus leg €100,- euro in, €10,- op elke munt, en ik weet zeker dat je hier veel moois uit gaat halen. Maar ik wil nogmaals benadrukken dat je dit geld ook kan verliezen.

Deze kans is er altijd, aangezien niemand de markt kan voorspellen. Je kan wel goed in de buurt komen door juist onderzoek te doen. En laat dit nu net achter al deze munten zitten... 😉

Je krijgt eerst een overzicht van de 10 cryptovaluta met enorme potentie. Daarna gaan ze nog dieper in op elke munt. Je krijgt een samenvatting en de voor- en nadelen van de munt.

crypto-parels-overzichtP

4.3 Aankoopinstructies

Als je eenmaal weet hoe er onderzoek gedaan wordt en welke munten de potentie hebben om x10, x100 of meer te gaan dan ga je door met de aankoopinstructies.

Het mooie is dus dat je als volledige leek ook veel hebt aan het Crypto Portfolio, ook al raad in dan eerder de Crypto Masterclass aan.

Toch kun je hier ook wel mee uit de voeten als je een beetje handig bent. Je krijgt namelijk uitleg om een account aan te maken bij 6 verschillende brokers en om hier crypto aan te schaffen.

Deze 6 brokers zijn:

 • Binance
 • Bittrex
 • Hotbit
 • Kucoin
 • TradeOrge
 • IDEX

Voor mij best een aantal onbekende brokers. Reden hiervoor is, omdat geen enkele munt uit het Crypto Portfolio te koop is bij de grote brokers van het land, zoals: Bitvavo of Litebit.

Dat komt, omdat het voor deze brokers (nog) niet interessant genoeg is om deze munten te verkopen. Daarom hebben alleen de kleinere brokers deze beschikbaar.

crypto-parels-overzichtP

4.4 Vind je eigen crypto parels

Wat ik niet wist en ook niet op de salespage staat aangegeven is dat je nog wat extra bonussen krijgt bij de aanschaf van het Crypto Portfolio. 1 van die dingen is het document 'Crypto Parelduiken'. In dit 9 pagina tellende document leer je exact hoe je zelf onderzoek moet doen naar een munt.

Het is een checklist of meer een stappenplan die je moet doorlopen. Door dit volledig te doorlopen en ook alles bij te houden, kun je zelf crypto parels vinden.

Bijzonder aangename en leuke bonus waar je veel aan hebt. Tenzij je niet van plan was om zelf ook te gaan zoeken naar crypto parels, dan heb je er niks aan haha.

crypto-portfolio-ervaring-bonus.PNG

4.5 Beknopte versie van het Crypto Portfolio

Een andere bonus is een klein document dat een beknopte versie van het volledige Crypto Portfolio is. In dit document vind je simpelweg direct de crypto parels terug.

Eerst dacht ik: wat heb je hier nou aan? Maar er zijn een hele hoop mensen, waaronder ikzelf, die niet zelf op zoek willen gaan naar munten en ook wel geloven dat ze flink onderzoek gedaan hebben.

Juist voor deze mensen is het een handig document. Je ziet direct om welke munten het gaat en kunt dan ook direct aan de slag gaan. Op zich wel handig toch?

4.6 Handige kortingslinks

Het laatste bonus documentje zijn handige kortingslinks. Denk hierbij aan de eerste 1.000 euro kostenvrij handelen bij Bitvavo of korting op andere exchanges. Heel bijzonder is het niet, maar toch wel weer mooi meegenomen als je uiteindelijk crypto gaat kopen.

4.7 #3 extra instructievideo's

Een leuke extra toevoeging zijn 3 instructievideo's waarin de jongens van AllesOverCrypto je uitleggen hoe je bij verschillende brokers accounts aan kunt maken en hier ook crypto kan kopen. 

Ze hebben er dus echt alles aan gedaan om te overleveren en meer te geven dan je verwacht als je het Crypto Portfolio koopt.

4.8 Toegang tot het forum voor vragen en hulp

En een laatste wat ik nog even wil belichten is het exclusieve forum. Je krijgt namelijk toegang tot dit forum als je het Crypto Portfolio gekocht hebt. Op dit forum zijn zowel Derek Westra als Patrick Suiker, andere experts en andere kopers aanwezig.

Hier kun je inspiratie opdoen en geholpen worden met vragen omtrent allerlei verschillende onderwerpen. Dit is, zeker voor de beginner, ontzettend waardevol.

crypto-portfolio-review-ervaringen

5.0 Mijn Crypto Portfolio ervaring

Toen ik het Crypto Portfolio opende was ik best wel flabbergasted. Ik had namelijk verwacht dat ik een lijstje kreeg met de 10 cryptovaluta met de meeste potentie. Eigenlijk een beetje zoals de bonus waarbij je de beknopte versie krijgt. 

Maar het blijkt een volledig boekwerk te zijn, waarbij je ook van A tot Z leert hoe je zelf cryptomunten kunt vinden die ontzettend veel potentie hebben. En wat ik ook niet wist, is dat je voor de rest van je leven elk jaar een nieuwe lijst krijgt. 

De investeringen die ik gedaan heb zijn momenteel x15 ongeveer gegaan. Het is niet veel, want ik heb niet veel geld ingelegd en de munten zijn behoorlijk goedkoop. Ergens in de €0.0234 cent. Maar dit is wel bewijs dat het werkt!

Ik ben zeer tevreden over de aanpak van Derek & Patrick en over het hele product in elkaar steekt. Ik kan het absoluut van harte aanraden om het Crypto Portfolio te kopen!

5.1 Ervaringen van andere kopers

Er zijn genoeg ervaringen van andere kopers te vinden. Toch gaan de meeste ervaringen die te vinden zijn over de Crypto Masterclass. Maar ook zeker over het Crypto Portfolio zelf.

Check onderstaande screenshot eens:

crypto-portfolio-ervaring

Of deze toffe ervaring van Bram. Dit komt eigenlijk vrij overeen met hoe mijn ervaring met het Crypto Portfolio is:

crypto-portfolio-ervaring-review-mark

6.0 Dit moet je nog weten van het Crypto Portfolio

Er zijn nog een aantal puntjes die ik niet behandeld heb. Dit zijn statische punten die je zelf ook terug kunt vinden op de website, maar ik behandel ze toch even kort.

De prijs van het Crypto Portfolio is een kleine investering van €97,- euro. Door de waarde van het boek en de extra's die je krijgt en gezien het feit dat je elk jaar een nieuwe boek krijgt is deze prijs absoluut waar voor je geld.

Verder is het goed om te weten dat ze een 100% niet-goed-geld-terug garantie van 14 dagen hebben! Dit betekent dat je het product kan gaan proberen. Ik weet zeker dat jij in 14 dagen dit boek uitgelezen kan hebben.

Of het ook werkt is natuurlijk niet te bepalen binnen de 14 dagen. Maar dit kun je van mij en de andere kopers aannemen.

8.0 Crypto Portfolio review conclusie

Gezien de waarde en de potentie van het boek acht ik het Crypto Portfolio absoluut waar voor je geld. Ik vind zelfs dat elke crypto investeerder dit boek gelezen moet hebben en enkele van deze munten aan hun portfolio toe moeten voegen.

De potentie vergeleken met het risico is enorm. Weinig risico, omdat deze cryptocurrencies ontzettend goedkoop zijn en enorm veel potentie dankzij het onderzoek dat gedaan is.

Het boek is prachtig opgemaakt, er is ontzettend veel tijd en moeite ingestopt, de service en de community is super goed en de kleine prijs met goede garantieregeling maken dit een absolute aanrader!

crypto-parels-portfolio-review

Crypto Portfolio/Parels

9.5

Prijs

10.0/10

Kwaliteit

10.0/10

Opties

10.0/10

Potentie

8.5/10

Opmaak

9.0/10

Dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Schrijf je in en ontvang een GRATIS Crypto E-Book!