juli 4, 2021

Fetch.ai kopen? Een cryptocurrency die zichzelf leert de beste te zijn!

by Mark van Aelst
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Fetch.ai kopen? Een cryptocurrency die zichzelf leert de beste te zijn!

Heb je al eens gehoord van de cryptocurrency Fetch.ai? Of misschien wil je Fetch.ai kopen en investeren in deze unieke cryptomunt?

Fetch.ai is een futuristisch project dat de blockchain combineert met kunstmatige intelligentie. Dat is een recept voor succes, want deze currency leert zichzelf namelijk de beste te zijn en zorgt voor een revolutie op de beschikbaarheid van informatie.

Vanzelfsprekend hoort daar ook de beste koers bij 😉 Hoe werkt Fetch.ai precies en wat maakt deze digitale valuta zo interessant? In dit blog vertel ik je er alles over!

Fetc.ai kopen? Dankzij AI de beste cryptocurrency

Fetch.ai wil ‘s werelds eerste zelfaanpassende en zelfregulerende gedecentraliseerde blockchain zijn. Dat klinkt behoorlijk technisch, dus daarom hieronder een praktische uitleg van wat je concreet met Fetch.ai kan.

Wat is Fetch.ai precies?

Fetch.ai heeft tot doel om mensen te helpen het leven gemakkelijker te maken door de inzet van artificial intelligence. Een goed voorbeeld hiervan is het boeken van een reis, in combinatie met een huurauto, appartement en andere diensten die je eventueel zou willen hebben.

Normaal gesproken ga je zelf actief op zoek naar alle mogelijkheden en prijzen. Je bent dus vooral bezig om zelf dingen uit te zoeken en mist daarbij ongetwijfeld een aantal interessante opties.

Alle mogelijkheden op een rij

Als mens is het niet te doen om alle mogelijkheden te onderzoeken. En dat is waar Fetch.ai een rol kan spelen. Fetch onderzoekt daadwerkelijk alle mogelijkheden die er zijn. Van verschillende vluchten tot combinaties met huurauto’s en andere zaken.

Eigenlijk draait Fetch.ai het proces om. Het reikt je alle mogelijkheden aan, waarna jij daar een selectie uit maakt, of Fetch de beste optie voor je laat selecteren.

Je bent er nog vroeg bij!

Het boeken van reizen is nog maar een voorbeeld, want het is net zo gemakkelijk toepasbaar op alle andere denkbare gebieden. Daarmee belooft Fetch.ai een grote toekomst te hebben! Investeerders zijn er nu nog erg vroeg bij.

In het kort zorgt Fetch.ai dat er voor jou meer beschikbare informatie is, waardoor je keuzevrijheid toeneemt. Je weet dat je in ieder geval alle opties hebt gezien en geen geweldige aanbieding meer mist.

Fetch.AI website

Hoe werkt Fetch.ai?

Het gaat op cryptounie.nl te ver om de complete techniek achter Fetch te beschrijven. Ik houd het graag bij begrijpelijke taal: Fetch.AI is een project dat zich focust op het beveiligen, gebruiken en delen van data op een decentraal platform.

Het zorgt er met hulp van artificial intelligence en machine learning voor dat alle beschikbare data beschikbaar worden. Fetch werkt voornamelijk met zogenaamde software agents die het in staat stellen om data aan elkaar te koppelen en met elkaar te laten samenwerken.

Het team achter Fetch.ai

In 2017 werd Fetch.Ai opgericht door de afzonderlijke bedrijven Itzme AI en uVue. In het team van Fetch.ai bevinden zich uiteraard slimme ontwikkelaars, maar ook AI-specialisten die helpen om Fetch.ai vanuit wetenschappelijk oogpunt steeds verder te verbeteren.

Meer dan alleen nerds

Daarnaast bestaat het team uit investeerders en commerciële mensen die de naam Fetch.ai in de wereld bekender maken. In totaal werken ongeveer 30 mensen voortdurend aan het verbeteren van Fetch.ai

DeepMind

Een opvallende naam in het team is Humayun Sheikh. Hij is de directeur, maar tegelijkertijd ook ondernemer en grote investeerder in DeepMind. Dit bedrijf ontwikkelde kunstmatige intelligentie en werd later voor bijna een miljard dollar aan Google verkocht. Ook de twee andere mensen in het management hebben allemaal een achtergrond in artificial intelligence.

Veelbelovende ontwikkelingen bij Fetch.ai

Fetch.ai is een cryptocurrency die zich snel ontwikkelt en bij het grote publiek bekender wordt. Er zijn steeds meer nieuwe ontwikkelingen waardoor het tempo versnelt. Ik ben er daarom van overtuigd dat Fetch.ai de komende jaren een geweldige investering blijkt te zijn.

Nieuwe partnerschappen

 • Samenwerking met Bosch.
 • Nieuwe decentraal ecosysteem Mettalex (MTLX) gelanceerd.
 • Recent grote updates doorgevoerd in Mainnet 2.0.
 • Nieuwe native applicatie beschikbaar in de App Store van Apple.

Wat is de koersverwachting van Fetch.ai?

Fetch.AI is sinds februari 2019 op de diverse cryptobeurzen te koop. Je vindt Fetch.AI onder de afkorting FET. Destijds werd de FET-token voor iets meer dan drie dollarcent verkocht en steeg in maart 2021 tot een hoogtepunt van maar liefst 84 dollarcent.

Als je er vanaf het begin bij was geweest, dan had je jouw geld bijna 30 keer zoveel waard zien worden! 

Kan de koers van Fetch.AI naar 1 dollar?

Gemiste kans? Dat valt wel mee, want zoals je bij cryptocurrencies wel vaker ziet, daalt de koers na een mooie maar extreme stijging weer met zo’n 75 procent. Dat biedt mooie kansen voor de volgende top, die nog hoger zal zijn dan de 84 dollarcent in maart 2021. 

Ik verwacht persoonlijk dat de koers van Fetch.AI bij de volgende stijging gemakkelijk boven de 1 dollar uit zal komen, met zelfs een nieuwe piek ergens tussen de 1,75 en 2 dollar.

Nieuwe partnerschappen en ontwikkelingen

Er komen nieuwe partnerschappen aan en het feit dat Fetch.AI de kracht van kunstmatige intelligentie en machine learning inzet om ook zichzelf te verbeteren, maakt het tot een waardevolle investering. 

Enorme kansen

De kansen die Fetch.AI voor gebruikers biedt, zijn ongekend. Op elk denkbaar onderwerp is Fetch.AI in te zetten en schept het orde in de chaos.

Het zorgt ervoor dat je als mens bijna zeker weet dat alle opties bekeken zijn, zodat je op basis daarvan de beste keuze maakt. Dat geeft rust en bespaart tegelijkertijd veel geld.

Voordelen van Fetch.AI

Nog niet overtuigd waarom je Fetch.AI zou moeten kopen? Ik zet de belangrijkste voordelen voor je op een rij:

 • Unieke cryptomunt.
 • Maakt optimaal gebruik van de mogelijkheden van AI en machine learning.
 • Zeer gespecialiseerd en gepassioneerd team vol wetenschappers en programmeurs.
 • Gaat zorgen voor een revolutie op het gebied van de wereldwijde beschikbaarheid van informatie.
 • Is gunstig geprijsd.
 • Biedt grote kansen op een hoog rendement.

Waar kan ik Fetch.AI kopen?

Fetch.AI (FET) koop je eenvoudig op een van de grote cryptobeurzen in Nederland. Bekijk hiervoor ook mijn artikel over de 5 beste crypto exchanges van Nederland. Zelf koop ik mijn Fetch.AI graag bij Bitvavo, een 100% Nederlandse broker en crypto exchange.

Bij Bitvavo geniet je van de laagste kosten en snelle overboekingen, zeker wanneer je een tegoed via iDEAL stort. Uitbetalingen staan ook binnen enkele uren of zelfs direct al op je bankrekening.

Je betaalt er slechts 0,25% aan kosten. Dat is een groot verschil met andere brokers en exchanges, die al snel op 2% of meer zitten. Bovendien kun je voor support altijd terecht bij een Nederlands sprekende klantenservice en supportafdeling.

Koopgids: in 4 stappen Fetch.AI kopen (FET) bij Bitvavo

Ik laat je graag zien hoe je bij Bitvavo in slechts een paar stappen Fetch.AI koopt.

Stap 1: Meld je gratis aan bij Bitvavo

Als je Fetch.AI wilt kopen, heb je een account bij Bitvavo nodig. Dat is helemaal gratis, waarna je via iDEAL vervolgens een bedrag als tegoed stort. Wanneer je via iDEAL koopt, staat je geld binnen enkele seconden al op je Bitvavo-account. Ideaal!

Maak vandaag nog een gratis account aan. Hiervoor heb je alleen je naam, e-mailadres en je gewenste wachtwoord nodig.

Bitvavo aanmelden

Stap 2: Verifieer je gegevens en identiteit

Crypto exchanges zijn in Nederland verplicht om een streng beleid te voeren als het gaat om de handel in digitale valuta. Ze moeten weten wie hun klanten zijn en daarom de identiteit controleren en verifiëren.

Voordat je echt met het handelen en kopen van cryptovaluta aan de slag gaat, is het dus nodig dat je jezelf identificeert.

Dat gaat bij Bitvavo heel gemakkelijk. Je doorloopt het aanmeldproces en maakt een aantal foto's en een kort filmpje met je smartphone.

Deze gegevens worden automatisch naar Bitvavo toegestuurd en binnen no-time gecheckt. Hier krijg je snel een melding van in je Bitvavo-dashboard.

verificatie bij bitvavo

verificatie bij bitvavo

Stap 3: Stort een tegoed bij Bitvavo

Je bent nu bijna klaar. Om geld te storten en - niet onbelangrijk - ook weer op te nemen, moet je jouw bankrekening verifiëren. Deze moet op jouw eigen naam staan.

Kopen en verkopen bij Bitvavo

Het doorlopen van deze drie stappen kost in de praktijk nog geen 10 minuten. Kies bij Bitvavo voor de optie ‘Tegoed storten’ en selecteer het bedrag wat je beschikbaar hebt om Fetch.AI van te kopen.

Reken af via iDEAL zoals je bij andere webshops ook gewend bent. Je tegoed staat na het afronden van de betaling direct klaar om te investeren!

Stap 4: Fetch.AI kopen bij Bitvavo

Ga nu naar je dashboard bij Bitvavo en scrol naar beneden. Daar zie je een lijst met alle digitale valuta's die je bij Bitvavo kunt kopen. Type 'FET' in het zoekveld en je vind de munt direct.

Klik nu op FET  en kies het aantal, of het bedrag dat je straks in Fetch.AI wilt investeren. Wanneer je nu op de knop 'Kopen’ klikt, koop je jouw Fetch.AI (FET direct vanuit je tegoed.

Veel Fetch.AI kopen? Sla ze veilig op

Wanneer je voor een groot bedrag Fetch.AI koopt en er niet direct mee handelt, dan raad ik aan om je coins te beveiligen met een hardware wallet. Hoe goed een online exchange zijn munten ook beveiligt, je blijft afhankelijk van de beveiliging van een derde partij.

Vanaf een investering van 1000 euro raad ik je aan om een Ledger Nano X te kopen.

Wat is de Ledger Nano X?

De Ledger Nano X is een zogenaamde hardware wallet. Nog het beste te vergelijken met een geavanceerde usb-stick, waarmee je jouw Fetch.AI (of andere cryptovaluta) perfect beveiligt tegen hacks of diefstal. Hoe dat precies werkt, lees je in mijn uitgebreide Ledger Nano X review.

Ledger Nano X review

Koop Fetch.AI en maak een mooie winst! 

Zoals uit mijn enthousiasme misschien wel blijkt, gaat Fetch.AI een mooie toekomst tegemoet. Waarschijnlijk wordt het zelfs een van de grootste stijgers in 2021 en daarna. 

Kortom, zorg dat jij erbij bent en zorg ervoor dat je in ieder geval Fetch.AI in je portfolio hebt!

Via de Nederlandse cryptobeurs Bitvavo doe je dat het goedkoopst, doordat je slechts 0,25% transactiekosten betaalt.

Dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Schrijf je in en ontvang een GRATIS Crypto E-Book!