april 25, 2021

Holohain (HOT) kopen? Een ware revolutie binnen cryptovaluta!

by Mark van Aelst
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Holohain (HOT) kopen? Een ware revolutie binnen cryptovaluta!

Holochain kopen? Maak kennis met deze relatieve nieuwkomer in de wereld van cryptocurrencies. Holochain heeft alles in zich om de werking van cryptocurrencies te veranderen. Wat maakt deze digitale valuta zo interessant? In dit blog vertel ik je er alles over!

In het eerste kwartaal van 2021 wist Holochain namelijk met maar liefst 4000% te stijgen. En er zit nog veel meer in het vat. 

Holochain kopen? De beste techniek voor onbeperkte schaalbaarheid

Holochain (HOT), of ook wel alleen 'Holo' genoemd is wat mij betreft een enorm interessante munt. Hij zit al een tijdje in mijn portfolio en staat daar qua waarde nu op de zesde plek, dankzij de grote stijging die Holochain de afgelopen maanden heeft laten zien. Steeds mensen zien het grote potentieel en de mogelijke toepassingen van deze bijzondere cryptovaluta en besluiten erin te investeren.

Waarom zou jij dat ook moeten doen? Het is goed om te weten wat Holochain precies is en wat deze cryptovaluta zo uniek maakt.

Wat is Holochain (HOT) precies?

Kortgezegd is Holochain een platform voor gedistribueerde applicaties. Je maakt daarbij geen gebruik van een centrale server, maar van verschillende delen die op de computers van meerdere deelnemers in het netwerk staan. Deze deelnemers worden ook wel Nodes genoemd.

In principe verschilt Holochain daarmee niet van de andere cryptocurrencies, zul je misschien denken. Dat klopt. Het grote verschil zit hem echter in de manier waarop de Nodes met de bestanden omgaan. Bij de standaard blockchaintechnologie staan bij elke Node namelijk dezelfde bestanden. Elke Node draait als het ware een kopie. 

Bij Holochain slaat elke Node andere data op. Dat maakt alles in principe onbeperkt schaalbaar.

Het team achter Holochain

Holochain beschikt over een groot team van 28 specialisten. De twee founders hebben elk maar liefst 35 jaar ervaring met programmeren. Arthur Brock en Eric Harris Braun zijn al sinds de jaren '80 actief. Hun kennis over programmeren komt perfect samen bij de ontwikkeling van Holochain.

Holo kopen = investeren in een revolutionaire cryptotechniek

Holochain en het Holo token (HOT) kun je eigenlijk zien als de nieuwste generatie cryptocurrency. In tegenstelling tot de techniek achter blockchain, verdeelt Holo de verschillende onderdelen van een applicatie over meerdere Nodes. Daarmee is de werking anders dan de oudere generaties van digitale valuta. 

Veel betere schaalbaarheid en snelheid

De oprichters van Holochain bedachten een oplossing voor het schaalbaarheidsprobleem van blockchain, dat inhoudt dat je als node een kopie van de gehele blockchain moet hebben. Holo biedt hiervoor een alternatief, waarbij de node alleen een eigen chain bijhoudt. Een centrale chain controleert vervolgens of de data op deze eigen chains kloppen.

Alle nodes samen vormen de 'Holochain'. Lastig te begrijpen? Bekijk een goede uitleg in het filmpje hieronder.


Holo kopen: van 0,002 cent naar 0,20 dollar?

De toekomst van Holo (HOT) is veelbelovend. In 2021 is de munt ruim 10x zoveel waard geworden en het einde daarvan is volgens mij nog lang niet in zicht. Vooral het feit dat Holo zo'n enorme revolutie op het gebied van de techniek achter cryptovaluta is, maakt het slechts een kwestie van tijd voordat de grote massa Holochain ontdekt.

In de lijst met alle beschikbare cryptocurrencies stijgt Holo razendsnel. Daardoor komt Holo ook steeds beter onder de aandacht. Een groei naar 0,20 dollar is de komende jaren zeker mogelijk en het zou me niet verbazen als Holo deze mijlpaal nog voor het einde van dit jaar bereikt! 

Kortom, nu investeren betekent een vertienvoudiging van je geld als de voorspelling uitkomt.

Voordelen van Holochain kopen op een rij

Holochain lost alle problemen op waarmee de eerste en tweede generaties cryptocurrency worstelen. Holochain kopen betekent:

 • Onbeperkte schaalbaarheid.
 • Razendsnelle transacties.
 • Zeer lage transactiekosten.
 • Geweldig toekomstperspectief.
 • Enorme winstkansen.
 • Voorlopig ontzettend goedkoop in aanschaf.

Holochain kopen of niet?

Holochain is een munt met veel potentie. Het gedecentraliseerd draaien van applicaties wordt bovendien steeds populairder. Daarbij komt er steeds meer vraag naar transparantie en betrouwbare cryptocurrencies die razendsnel werken.

Het belangrijkste voordeel van Holo is vooral dat het oneindig schaalbaar is. Er is geen maximum aantal transacties per seconde. Daarmee is het een geweldig alternatief voor de bestaande blockchaintechnologie. We gaan de komende jaren nog veel over Holochain horen!

Waar kan ik Holochain kopen?

In ons land vind je een aantal bekende sites en bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in de handel in digitale valuta.

Namen zoals Litebit, BTC Direct en Bitvavo zijn zelfs wereldwijd bekend. Benieuwd naar de beste bedrijven om cryptovaluta te kopen? Lees mijn artikel over de 5 beste crypto exchanges van Nederland.

Holochain kopen bij Bitvavo

Mijn persoonlijke favoriet om Holochain te kopen is de broker en exchange Bitvavo. Het is een betrouwbaar Nederlands bedrijf, met de laagste tarieven voor het kopen en verkopen van Holo en andere digitale valuta. 

Een van de grote voordelen van Bitvavo zijn de extreem lage kosten en het feit dat je geld binnen een paar minuten als tegoed bij Bitvavo beschikbaar is. Zelfs het omwisselen naar euro's op je bankrekening gaat razendsnel en als je bank het ondersteunt zelfs direct.

Daar komt bij dat Bitvavo een 100% Nederlands bedrijf is en daardoor ook over een goede Nederlandstalige support beschikt. Voor vragen zijn ze altijd bereikbaar en reageren ze snel, vertrouwd in het Nederlands. Ik vind het ideaal.

Bitvavo

Bitvavo homepage

Holo kopen via iDEAL

Het mooie van Bitvavo is dat je tegoeden eenvoudig en snel via iDEAL overboekt. Het voelt bijna hetzelfde alsof je gewoon wat in een webshop koopt. Als de iDEAL-betaling is voltooid, dan staat het bedrag direct als tegoed in je Bitvavo-account.

Vervolgens is het nog maar een kleine stap om je tegoed om te zetten naar Holochain of een andere cryptovaluta.

Koopgids: Holo kopen bij Bitvavo

Het enige wat je nodig hebt om Holo te kopen, is een gratis account bij Bitvavo, een bankrekening op jouw naam en euro’s die je wilt omzetten naar Holo. Bekijk het stappenplan en de koopgids hieronder om te zien hoe je Holo koopt in slechts vier gemakkelijke stappen.

Holo logo

Holochain logo

Stap 1: Maak een account bij Bitvavo

Voordat je kunt beginnen met Holo kopen, heb je een (gratis) account bij Bitvavo nodig. Dat is trouwens helemaal vrijblijvend. Mocht je later besluiten er toch niets mee te doen, dan zijn er geen kosten of verplichtingen aan verbonden.

Je hoeft ook niet direct geld over te boeken. Je begint gewoon wanneer het jou uitkomt. Voor aanmelden bij Bitvavo is alleen je naam, e-mailadres en gewenste wachtwoord voldoende.

Stap 2: Verifieer je identiteit

Nederlandse bedrijven die het kopen en verkopen van cryptocurrencies mogelijk maken, moeten voldoen aan strenge wetgeving. Onderdeel daarvan is dat zij verplicht zijn de identiteit te controleren van iedereen die bij Bitvavo handelt, net zoals je bij een bank zou doen als je daar een bankrekening opent.

De wetgeving verplicht Bitvavo ook om vertrouwelijk met je persoonsgegevens om te gaan en deze goed te beschermen.

Het verifiëren van je identiteit gaat bij Bitvavo heel snel en eenvoudig via je mobiele telefoon. Voor identificatie is het voldoende om een foto van je identiteitsbewijs te maken en een korte video te uploaden, waarin je drie getallen uitspreekt. Binnen no-time geregeld dus.

Identiteit Bitvavo

Stap 3: Stort een tegoed bij Bitvavo

Na verificatie van je identiteit ben je klaar om via iDEAL een tegoed te storten bij Bitvavo. Het is wel belangrijk dat de bankrekening waarmee je geld overmaakt en ontvangt op jouw naam staat.

Binnen een paar minuten is dat geregeld. Stort een tegoed op Bitvavo. Het bedrag staat binnen een paar munten beschikbaar. Je bent nu klaar om je eerste Holo te kopen!

Kopen en verkopen bij Bitvavo

Stap 4: Koop je eerste Holo bij Bitvavo

Ingelogd bij Bitvavo? Dan zie je jouw persoonlijke dashboard, met de totale waarde van je portfolio en tegoeden in euro's. Ook vind je er een lijst met alle cryptocurrencies die je bij Bitvavo kan kopen. Als je Holo wil kopen, is de gemakkelijkste manier om bij het zoekveld ‘ADA’ in te vullen. Klik erop en kies voor welk bedrag je Holo wilt kopen.

Klik op 'Kopen'

Het enige wat je nu nog hoeft te doen is op de knop ‘Kopen’ te klikken. De Holo coins koop je dan direct vanuit je beschikbare tegoed bij Bitvavo. Je ziet jouw Holo coins direct in je portfolio staan.

Holo verkopen doe je zo

Wil je winstnemen en jouw Holo tokens weer verkopen of ruilen voor een andere munt? Selecteer dan weer 'HOT' in de lijst op je dashboard en klik op de knop ‘Verkopen’. Eenvoudiger kan bijna niet.

Beveilig je portfolio met een Ledger Nano

Wanneer je meer dan 1.000 euro aan Holo of andere cryptovaluta hebt, dan raad ik aan om een zogenaamde hardware wallet aan te schaffen. Daarmee weet je zeker dat jouw munten geen risico lopen op diefstal. Wanneer je ze op een online exchange laat staan, dan blijf je namelijk toch afhankelijk van de beveiliging van die exchange, hoe goed ze hun best ook doen.

Ledger Nano X review

Zelf gebruik ik een Ledger Nano X om mijn digitale valuta veilig te bewaren. Op de Ledger Nano X sla je tot wel 100 verschillende soorten munten op. Heb je maximaal vijf verschillende soorten cryptovaluta? Dan is de goedkopere Ledger Nano S ook geschikt. Lees voor meer informatie mijn uitgebreide reviews van de Ledger Nano X en de Ledger Nano S.

Conclusie

Holochain is een digitale valuta met een enorm potentieel. Zelfs nu de munt binnen een jaar al tien keer zoveel waard werd, staat de munt nog maar aan het begin van zijn ontwikkeling. Op het moment waarop nog meer mensen de voordelen van Holo ontdekken, gaat de koers ongetwijfeld door het dak!

Voor mij reden genoeg om de komende tijd meer Holochain te kopen. Het is geen kwestie van of, maar wanneer Holo weer een enorme stijging laat zien. Zorg dus dat je daarbij bent!


Dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Schrijf je in en ontvang een GRATIS Crypto E-Book!