mei 2, 2021

StormX kopen? Ontdek deze unieke crypto cashback investering!

by Mark van Aelst
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • StormX kopen? Ontdek deze unieke crypto cashback investering!

StormX kopen? Deze bijzondere coin heeft in 2021 een spectaculaire stijging laten zien! Het unieke idee achter StormX (STMX) is dat je deze cryptocurrency als cashback krijgt uitgekeerd bij de aankoop van producten of diensten. Zie het als een crypto spaarprogramma, van het boeken van een vliegticket tot zegeltjes van de supermarkt. 

Ook aan de koers is het goed te zien: StormX verovert de wereld en biedt grote kansen. Waarom je volgens mij absoluut StormX moet kopen? Ik vertel je graag waarom het zo’n goede investering is.

Wat is StormX?

StormX is een manier om een bonus te krijgen voor je (online) aankopen in de vorm van een cashback programma. Je krijgt je bonus niet in de vorm van geld, maar uitgekeerd als de cryptovaluta StormX.

De vergoedingen die je na een aankoop krijgt, variëren van enkele procenten tot wel meer dan 80 procent van het aankoopbedrag. Daarmee wordt het kopen van diensten op producten wel heel aantrekkelijk!

Daarnaast wil StormX ervoor zorgen dat hoge commissies op verschillende online platforms tot het verleden gaan behoren. Sites waarop diensten worden aangeboden, vragen namelijk vaak erg hoge commissies.

StormX biedt via de app Storm Play en marketplace de mogelijkheid om zelf taken aan te maken of uit te voeren. Er bestaat ook een speciale Chrome extensie.

Meer weten over hoe StormX precies werkt en je crypto kan verdienen door online te shoppen? Bekijk de video hieronder.

De StormX Market 

Opdrachtgevers en freelancers komen samen op de StormX Market. Gebruikers registreren zich als ‘Storm Maker’ of ‘Storm Player’.

Storm Makers

Storm Makers zijn de opdrachtgevers die betalen voor diensten of andere taken.

Storm Players

Storm Players zijn de gebruikers die deze taken en diensten uitvoeren. Het grote verschil met andere sites is dat zowel opdrachtgevers als freelancers vrijwel geen commissies betalen. Op die manier scheelt dat iedereen vaak wel 20 procent of meer van de kosten. Tegelijkertijd profiteert iedereen er van de voordelen van blockchain. Opdrachtgevers kunnen eenvoudig betalen met cryptocurrency zoals Bitcoin of Ethereum.

Storm Players kunnen hun betalingen inwisselen voor StormX tokens en hiermee betalen in de Storm Store. Het leuke is dat aankopen in de StormX shop vaak ook beloond worden met een cashback actie in StormX.

StormX heeft de handige app Storm Play ontwikkeld, waarin je opdrachten aan kan maken of als freelancer aan kan nemen.

Storm Shop

De Storm Shop is een online platform waar je als koper een mooie extra beloning krijgt als je er wat koopt. Bij de Storm Shop zijn meer dan 800 winkels aangesloten, waar je regelmatig tot meer dan 80% van het aankoopbedrag in de vorm van cryptovaluta terugkrijgt! 

Kortom, StormX wil zowel de online winkelervaring verbeteren als een eerlijkere omgeving voor ondernemers en freelancers creëren.

Het team achter StormX

StormX werd in 2015 opgericht door Simon Yu. Bij de oprichting zag hij een gedecentraliseerde marktplaats voor zich, waarvan de werking te vergelijken is met die van de bekende App Store of Google Play Store.

Je koopt er alleen geen apps, maar diensten en producten. Het team achter StormX is uitgebreid met ervaren cryptospecialisten.

Belangrijke partnerschappen

StormX gaat steeds nieuwe partnerschappen aan, waardoor het netwerk groeit en het aantal diensten en producten in de Storm Shop snel toeneemt.

Een van de belangrijkste partnerschappen is een samenwerking met Litecoin, die het team snelle en veilige betalingsmogelijkheden biedt aan klanten. 

Daarnaast werkt StormX samen met Maker’s DAI stablecoin, Ink Labs Foundation en Kyber Network. Alle samenwerkingen zijn er op gericht om het gebruik van StormX in de Storm Shop en de Storm Market zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Vooral de samenwerking met Litecoin is groot en brengt miljoenen mensen in aanraking met StormX.

StormX website

StormX kopen: van 0,002 naar 0,20 euro?

De koers van de cryptocurrency StormX is de laatste maanden snel gestegen. In februari 2021 stond StormX nog op slechts 0,002 euro (5x minder dan 1 eurocent!), waarna de waarde van StormX in razend tempo naar een dikke 5 eurocent steeg. Een geweldig rendement en je geld maar liefst 25x zoveel meer waard! 

Is het nu te laat om in StormX te investeren? Wat mij betreft zeker niet! De All Time High lag op 18 eurocent en alle signalen lijken erop te wijzen dat StormX zijn all time high in 2021 gaat evenaren. 

StormX steeds populairder

StormX lift mee op het positieve sentiment, maar toch is het vooral de fundamentele achtergrond die StormX een grote boost geeft. De mobiele app en marketplace van StormX wordt steeds populairder en meer mensen ontdekken alle voordelen ervan. Geen hoge commissies meer en hoge cashbacks bij de aankoop van diensten en producten beloven een ware revolutie op dit gebied.

De StormX revolutie

En dat is volgens mij precies waar het bij crypto over gaat. Los van de gigantische koersstijgingen biedt de blockchaintechnologie vooral veel oplossingen voor oude problemen en ongemakken. 

Crypto rekent af met oude verdienmodellen en bureaucratie. Het schudt de wereld wakker en zet de gevestigde bedrijven onder druk. StormX heeft alles in zich om het e-commercelandschap en online handel te revolutioneren.

Voordelen van StormX kopen

StormX biedt oplossingen en grote kansen voor online ondernemers, zowel de kopers als verkopers van diensten en producten profiteren van de StormX-technologie. StormX kopen betekent:

 • Unieke marketplace en app.
 • Geen hoge commissies meer.
 • Zeer lage transactiekosten.
 • Geweldig toekomstperspectief.
 • Enorme winstkansen.
 • Ondanks de koersstijging nog steeds goedkoop in aanschaf en een geweldige kans.

Waar kan ik StormX kopen?

In ons land vind je een aantal bekende sites en bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in de handel in digitale valuta.

Namen zoals Litebit, BTC Direct en Bitvavo zijn zelfs wereldwijd bekend. Benieuwd naar de beste bedrijven om cryptovaluta te kopen? Lees mijn artikel over de 5 beste crypto exchanges van Nederland.

StormX kopen bij Bitvavo

Mijn persoonlijke favoriet om StormX te kopen is de broker en exchange Bitvavo. Het is een betrouwbaar Nederlands bedrijf, met de laagste tarieven voor het kopen en verkopen van StormX en andere digitale valuta. 

Een van de grote voordelen van Bitvavo zijn de extreem lage kosten en het feit dat je geld binnen een paar minuten als tegoed bij Bitvavo beschikbaar is. Zelfs het omwisselen naar euro's op je bankrekening gaat razendsnel en als je bank het ondersteunt zelfs direct.

Daar komt bij dat Bitvavo een 100% Nederlands bedrijf is en daardoor ook over een goede Nederlandstalige support beschikt. Voor vragen zijn ze altijd bereikbaar en reageren ze snel, vertrouwd in het Nederlands. Ik vind het ideaal.

Bitvavo

Bitvavo homepage

StormX kopen via iDEAL

Het mooie van Bitvavo is dat je tegoeden eenvoudig en snel via iDEAL overboekt. Het voelt bijna hetzelfde alsof je gewoon wat in een webshop koopt. Als de iDEAL-betaling is voltooid, dan staat het bedrag direct als tegoed in je Bitvavo-account.

Vervolgens is het nog maar een kleine stap om je tegoed om te zetten naar StormX of een andere cryptovaluta.

Koopgids: StormX kopen bij Bitvavo

Het enige wat je nodig hebt om StormX te kopen, is een gratis account bij Bitvavo, een bankrekening op jouw naam en euro’s die je wilt omzetten naar StormX. Bekijk het stappenplan en de koopgids hieronder om te zien hoe je StormX koopt in slechts vier gemakkelijke stappen.

Stap 1: Maak een account bij Bitvavo

Voordat je kunt beginnen met StormX kopen, heb je een (gratis) account bij Bitvavo nodig. Dat is trouwens helemaal vrijblijvend. Mocht je later besluiten er toch niets mee te doen, dan zijn er geen kosten of verplichtingen aan verbonden.

Je hoeft ook niet direct geld over te boeken. Je begint gewoon wanneer het jou uitkomt. Voor aanmelden bij Bitvavo is alleen je naam, e-mailadres en gewenste wachtwoord voldoende.

Stap 2: Verifieer je identiteit

Nederlandse bedrijven die het kopen en verkopen van cryptocurrencies mogelijk maken, moeten voldoen aan strenge wetgeving. Onderdeel daarvan is dat zij verplicht zijn de identiteit te controleren van iedereen die bij Bitvavo handelt, net zoals je bij een bank zou doen als je daar een bankrekening opent.

De wetgeving verplicht Bitvavo ook om vertrouwelijk met je persoonsgegevens om te gaan en deze goed te beschermen.

Het verifiëren van je identiteit gaat bij Bitvavo heel snel en eenvoudig via je mobiele telefoon. Voor identificatie is het voldoende om een foto van je identiteitsbewijs te maken en een korte video te uploaden, waarin je drie getallen uitspreekt. Binnen no-time geregeld dus.

Identiteit Bitvavo

Stap 3: Stort een tegoed bij Bitvavo

Na verificatie van je identiteit ben je klaar om via iDEAL een tegoed te storten bij Bitvavo. Het is wel belangrijk dat de bankrekening waarmee je geld overmaakt en ontvangt op jouw naam staat.

Binnen een paar minuten is dat geregeld. Stort een tegoed op Bitvavo. Het bedrag staat binnen een paar munten beschikbaar. Je bent nu klaar om je eerste StormX te kopen!

Kopen en verkopen bij Bitvavo

Stap 4: Koop je eerste StormX bij Bitvavo

Ingelogd bij Bitvavo? Dan zie je jouw persoonlijke dashboard, met de totale waarde van je portfolio en tegoeden in euro's. Ook vind je er een lijst met alle cryptocurrencies die je bij Bitvavo kan kopen. Als je StormX wil kopen, is de gemakkelijkste manier om bij het zoekveld ‘ADA’ in te vullen. Klik erop en kies voor welk bedrag je StormX wilt kopen.

Klik op 'Kopen'

Het enige wat je nu nog hoeft te doen is op de knop ‘Kopen’ te klikken. De StormX coins koop je dan direct vanuit je beschikbare tegoed bij Bitvavo. Je ziet jouw StormX direct in je portfolio staan.

StormX verkopen? Dat doe je zo

Wil je winstnemen en jouw StormX tokens weer verkopen of ruilen voor een andere munt? Selecteer dan weer 'HOT' in de lijst op je dashboard en klik op de knop ‘Verkopen’. Eenvoudiger kan bijna niet.

Beveilig je portfolio met een Ledger Nano X

Wanneer je meer dan 1.000 euro aan StormX of andere cryptovaluta hebt, dan raad ik aan om een zogenaamde hardware wallet aan te schaffen. Daarmee weet je zeker dat jouw munten geen risico lopen op diefstal. Wanneer je ze op een online exchange laat staan, dan blijf je namelijk toch afhankelijk van de beveiliging van die exchange, hoe goed ze hun best ook doen.

Ledger Nano X review

Zelf gebruik ik een Ledger Nano X om mijn digitale valuta veilig te bewaren. Op de Ledger Nano X sla je tot wel 100 verschillende soorten munten op. Heb je maximaal vijf verschillende soorten cryptovaluta? Dan is de goedkopere Ledger Nano S ook geschikt. Lees voor meer informatie mijn uitgebreide reviews van de Ledger Nano X en de Ledger Nano S.

Conclusie, StormX kopen of niet?

Ik ben enthousiast over StormX. Het is echt een munt met de beste kaarten voor een veelbelovende toekomst. Ook het feit dat StormX al echt wordt gebruikt en er tastbare producten zijn, maakt StormX tot een betrouwbare coin.

StormX helpt organisaties om tientallen procenten minder voor opdrachten te betalen, terwijl leveranciers en freelancers tegelijkertijd meer overhouden. Dat is een echte win-winsituatie, die door de blockchaintechonlogie van StormX mogelijk wordt gemaakt.

Daarnaast maakt het uitgebreide ashback-systeem van StormX het tot een veelzijdige munt, waar elke online retailer in de toekomst mee te maken zal krijgen.

We gaan de komende jaren in ieder geval nog veel over StormX horen. Kortom, zorg dat je er in ieder geval wat van in je portfolio hebt. De kans op een mooi rendement is groot.


Dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Schrijf je in en ontvang een GRATIS Crypto E-Book!