december 13, 2020

Tron TRX kopen? Een van de munten die 10x zal gaan!

by Mark van Aelst
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Tron TRX kopen? Een van de munten die 10x zal gaan!

Wil je Tron TRX kopen? Tron is een van de digitale munten waar ik hoge verwachtingen van heb. De koers is heel interessant, waardoor je er snel tienduizenden van aanschaft. Ik laat je graag zien waarom je deze munt wat mij betreft echt in je portfolio moet hebben en hoe je in een paar stappen TRX koopt.

Waarom zou je Tron TRX kopen?

Het idee achter Tron is uniek. Het is namelijk vooral bedoeld om betalingen in games, op YouTube, social media en andere online entertainment-kanalen mogelijk te maken. En die markt is groot, heel groot!

Alleen al wanneer slechts een klein deel van de bedrijven in de entertainmentindustrie Tron gebruikt, dan heb je het al over enorme bedragen. De koers van Tron TRX zal op dat moment ook snel stijgen.

Niet alleen voor betalingen

Het protocol van TRON is vooral bedoeld voor eenvoudig online betalen, maar maakt het daarnaast ook mogelijk dat iedereen in de entertainmentindustrie en daarbuiten zijn of haar creaties op een decentrale manier kan publiceren, opslaan en beheren.

Als maker van muziek of een game, krijg je op die manier het beheer en de verspreiding van je content weer in eigen hand. Naast die controle over je eigen product, verdien je er ook meer aan. Er is namelijk geen tussenpersoon meer die een deel van je opbrengst als commissie opeist.

Tron TRX kopen of niet?

De koers van Tron staat op slechts enkele eurocenten. Daardoor koop je er met een relatief kleine investering dus heel veel van. Voor iets meer dan 1000 euro heb je al 50.000 TRX. Het is daarmee een van de goedkoopste munten in de top 25 van grootste cryptovaluta.

Mensen zijn sneller geneigd om een munt te kopen waar je er in één keer veel van hebt. Er zit bovendien ook veel potentieel in. Bekijk onderstaande voordelen van Tron TRX kopen maar eens.  

Voordelen van Tron

 • Enorme winstkansen door de grootte van de wereldwijde entertainmentindustrie.
 • Veel partnerschappen met grote namen.
 • Lage koers die gemakkelijk tien keer zoveel waard kan worden.
 • Zeer lage transactiekosten bij het versturen van TRX.
 • Sterk team met de bekende naam Justin Sun als leider.
 • Snel netwerk dat tienduizenden transacties per seconde kan verwerken.

Nieuwe all time high voor TRX in de maak?

Voor mijn gevoel is Tron op dit moment een slapende reus met enorme winstkansen. Het is een kwestie van tijd voordat de massa Tron ontdekt. Een nieuw partnerschap kan daarvoor een perfecte aanleiding zijn. TRX wordt op dit moment al gebruikt in de app. 

Zeker wanneer alle koersen weer snel stijgen, heeft Tron het in zich om de markt te verslaan. Tijdens de laatste grote stijging wist TRX een all time high van bijna 30 dollarcent te bereiken. Dat was een stijging van maar liefst 2000%, vergeleken met de aanvankelijke koers in 2017. 

Nieuwe partnerschappen beloven gouden toekomst

In de tussentijd zijn er verschillende ontwikkelingen geweest. Zo wordt Tron’s TRX-token actief gebruikt in de populaire PEIWO app, waarin Chinese gebruikers muziek luisteren en delen.

Ook heeft Tron het populaire BitTorrent overgenomen en is er sinds september 2020 een uitgebreid strategisch partnerschap met het veelbelovende Band protocol. Bovendien is TRON van plan om binnenkort meer van dit soort partnerschappen aan te kondigen.

Tron website

Tron website

Een van mijn favorieten

Wanneer dit gebeurt, gaat de koers van TRX ongetwijfeld hard stijgen. Tron is vanwege de lage koers en grote kansen een van mijn favoriete digitale munten, die ook in jouw portfolio zeker niet mag ontbreken. Het loont altijd de moeite om ervoor te zorgen dat je er een aantal van in je portfolio hebt.

Dat er weer een enorme stijging aan zit te komen, is voor mij een feit. Wanneer precies weet natuurlijk niemand, maar zorg wel dat je al geïnvesteerd hebt op het moment waarop de stijging er is.

Bovendien is het leuke van Tron dat je er voor slechts 100 euro al ruim 4.000 TRX hebt. Stel je voor dat de koers tijdens de volgende bull run naar 1 dollar stijgt (wat experts zeker niet onmogelijk vinden), reken uit je winst!

Waar kan ik Tron TRX kopen?

Tron kopen is de laatste jaren heel eenvoudig geworden. Zeker als je vanuit Nederland TRX wilt kopen, zit je goed. Ons land is op het gebied van cryptocurrencies namelijk een grote naam in de wereld, met een behoorlijk aantal betrouwbare en professionele crypto exchanges. Bekijk hiervoor ook mijn artikel over de 5 beste crypto exchanges van Nederland.

Zelf koop ik mijn digitale munten graag bij Bitvavo, een 100% Nederlandse broker en crypto exchange. Bij Bitvavo geniet je van de laagste kosten en snelle overboekingen, zeker wanneer je een tegoed via iDEAL stort. Uitbetalingen staan ook binnen enkele uren of zelfs direct al op je bankrekening.

Bij Bitvavo betaal je slechts 0,25% aan kosten. Dat is een groot verschil met andere brokers en exchanges, die al snel op 2% of meer zitten. Bovendien kun je voor support altijd terecht bij een Nederlands sprekende klantenservice en supportafdeling.

Tron kopen met iDEAL

Als je Tron TRX wilt kopen? Dan raad ik je aan om een gratis account bij Bitvavo aan te maken, waarna je via iDEAL vervolgens een bedrag als tegoed stort. Via iDEAL TRX kopen heeft als voordeel dat je geld binnen enkele seconden al op je Bitvavo-account bijgeschreven staat.

Koopgids: in 4 stappen Tron TRX kopen bij Bitvavo

Ik laat je graag zien hoe je bij Bitvavo in slechts een paar stappen Tron TRX koopt bij Bitvavo.

Stap 1: Meld je gratis aan bij Bitvavo

Voordat je Tron TRX kunt kopen, heb je een account bij Bitvavo nodig. Dus maak vandaag nog een gratis account aan. Hiervoor zijn trouwens alleen je naam, e-mailadres en je gewenste wachtwoord nodig.

Bitvavo aanmelden

Stap 2: Verifieer je gegevens en identiteit

Crypto exchanges zijn in Nederland verplicht om een streng beleid te voeren als het gaat om de handel in digitale valuta. Ze moeten weten wie hun klanten zijn en daarom de identiteit controleren en verifiëren. Voordat je echt met het handelen en kopen van TRX aan de slag gaat, is het dus nodig dat je jezelf identificeert.

Dat gaat bij Bitvavo heel gemakkelijk. Je doorloopt het aanmeldproces en maakt een aantal foto's en een kort filmpje met je smartphone. Deze gegevens worden automatisch naar Bitvavo toegestuurd en binnen no-time gecheckt. Hier krijg je snel een melding van in je Bitvavo-dashboard.

verificatie bij bitvavo

verificatie bij bitvavo

Stap 3: Stort een tegoed bij Bitvavo

Je bent nu bijna klaar. Om geld te storten en - niet onbelangrijk - ook weer op te nemen, moet je jouw bankrekening verifiëren. Deze moet op jouw eigen naam staan.

Kopen en verkopen bij Bitvavo

Het doorlopen van deze drie stappen kost in de praktijk nog geen 10 minuten. Daarna ben je helemaal klaar om TRX te kopen. Je hoeft nu alleen nog een tegoed in euro's te sorten. Kies bij Bitvavo voor de optie ‘Tegoed storten’ en selecteer het bedrag wat je beschikbaar hebt om Tron TRX van te kopen. Reken af via iDEAL zoals je bij andere webshops ook gewend bent. Je tegoed staat na het afronden van de betaling direct klaar om te investeren! 

Stap 4: Tron TRX kopen bij Bitvavo

TRX kopen doe je dan als volgt: Ga naar je dashboard bij Bitvavo en scrol naar beneden. Daar zie je een lijst met alle digitale valuta's die je bij Bitvavo kunt kopen. Type 'TRX' in het zoekveld en je vind de munt direct.

Klik nu op TRX en kies het aantal, of het bedrag TRX dat je wilt kopen.

Wanneer je nu op de knop 'Kopen’ klikt, koop je jouw Tron (TRX) direct vanuit je tegoed. Wanneer de aankoop op de beurs is afgerond, zie je dat je saldo bij Bitvavo is veranderd. Naarmate de koers van TRX daalt of stijgt, zie je het totale saldo realtime veranderen. Dat is erg leuk en vooral verslavend om te zien!

Zodra je een mooie winst hebt gemaakt en je jouw TRX weer wilt verkopen, doe dan precies hetzelfde. Het enige verschil is dat je kiest voor ‘Verkopen’ in plaats van ‘Kopen’. Zo simpel is het echt. Je tegoed wordt dan weer aangevuld met euro's, die je direct naar je bankrekening kan overboeken.

Koop je veel TRX? Sla het veilig op

Wanneer je voor een groot bedrag TRX koopt en er niet direct mee handelt, dan raad ik aan om je TRX op een hardware wallet op te slaan. Hoe goed een online exchange zijn munten ook beveiligd, je blijft afhankelijk van de beveiliging van een derde partij. Vanaf een investering van 1000 euro raad ik je aan om een Ledger Nano X te kopen.

Wat is de Ledger Nano X?

De Ladger Nano X is een zogenaamde hardware wallet. Nog het beste te vergelijken met een geavanceerde usb-stick, waarmee je jouw TRX (of andere cryptovaluta) perfect beveiligt tegen hacks of diefstal. Hoe dat precies werkt, lees je in mijn uitgebreide Ledger Nano X review.

Ledger Nano X review

Nu Tron kopen of niet? Ik zeg: grijp die kans!

Zoals uit mijn enthousiasme misschien wel blijkt, is het volgens mij een kwestie van tijd voordat de volgende bull-run begint. De winsten en pieken zullen daarin nog groter zijn dan die we in het begin van 2018 hebben gezien. Op dat moment zal Tron (TRX) in verhouding met andere cryptovaluta een van de grootste stijgers zijn. 

Kortom, zorg dat jij er bij de volgende bull-run bij bent en ga je eerste TRX kopen bij Bitvavo. Met deze munt in je portfolio trakteer je jezelf in ieder geval met een grote kans op winst!

Dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Schrijf je in en ontvang een GRATIS Crypto E-Book!