Over Ons

Hey, Mark hier!

Tof dat je even een bezoekje brengt mijn website. Ik zal je niet lang op houden en je dus even kort vertellen wie ik ben en wat ik met deze website wil bereiken.

Mijn naam is Mark van Aelst. Ik ben geboren en getogen in Vlagtwedde, Groningen.

Enkele jaren geleden ben ik in aanraking gekomen met Cryptocurrency. Eigenlijk direct vanaf dat moment ben ik verliefd geworden en ben ik hier elke dag wel mee bezig.

Toen ik wilde beginnen in de crypto was het vooral veel zelf zoeken naar informatie. Veel proberen en ook veel geld verliezen.

Alle ervaring die ik de afgelopen jaren opgedaan heb deel ik heel graag met je. Op deze website vind je dus vooral veel waardevolle informatie over het starten met cryptocurrency.

Door de jaren heen heb ik verschillende cursussen gevolgd. Goede, maar ook slechte. Daarnaast heb ik al veel verschillende brokers gebruikt en heb ik veel ervaring in het kopen en verkopen van verschillende munten.

Ik schrijf niet alleen zelf op deze website. Er zit een team omheen die wekelijks nieuwe artikelen plaatsen uit eigen ervaringen. Dit zijn dan ook stuk voor stuk experts.

Twijfel dan ook zeker niet om contact op te nemen of vragen te stellen onder artikelen.

Samengevat vind je dus veel informatie over starters, ervaringen met verschillende producten en nog veel meer!

Ik hoop dat ik je hier verder mee kan helpen en dat het van enorme waarde is. Als bedankje voor het bezoeker van mijn website heb ik ook nog eens een gratis crypto secrets e-book voor je!

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang jouw gratis exemplaar van het Crypto Sercrets E-Book!