• Home
  • /
  • (Gratis) Crypto Trainingen, E-Books & Andere Resources!

(Gratis) Crypto Trainingen, E-Books & Andere Resources!

gratis-crypto-trainingen-e-books!

Ben je op zoek naar gratis crypto trainingen, e-books of betaalde trainingen die jou gaan helpen met jouw crypto-avontuur? Dan zit je op deze pagina helemaal goed.

Hier vind je namelijk alle trainingen en andere resources, zowel gratis als betaald, die voor mij enorm waardevol geweest zijn.

Ze staan ingedeeld onder ‘gratis’ en ‘betaald’. Mocht je nog vragen hebben dan kun je altijd even een reactie achterlaten onderaan deze pagina!

Gratis crypto trainingen

Hieronder vind je gratis crypto trainingen waarin je al goed kan oriënteren en meer kan leren over de wonderen wereld van de cryptocurrency.

Gratis crypto e-books

Hieronder vind je een tweetal e-books waarin je meer leert omtrent verschillende crypto onderwerpen.

Betaalde crypto trainingen

Beste crypto broker

Voorheen konden de meeste brokers nog goed met elkaar concurreren, maar tegenwoordig steekt er voor mij een broker met kop en schouders boveuit: Bitvavo.

Bitvavo heeft zo ontzettend veel voordelen ten opzichten van de andere brokers die beschikbaar zijn in Nederland en België.

Het grootste voordeel is toch wel de bizar lage kosten. Ook de Nederlandse helpdesk is erg fijn.

Jouw cryptocurrencies veilig bewaren?

Het laten staan van jouw cryptocurrencies op broker accounts is niet het slimste wat je kan doen. Grote hacks zijn hier namelijk jouw grootste vijand.

Daarom doe je er goed aan om een hardware wallet aan te schaffen. Op deze wallet kun jij al jouw cryptomunten veilig bewaren.

De Ledger Nano S kan een beperkt aantal cryptovaluta opslaan. De Nano X kan zo veel opslaan als je wil. Hier komt dan ook het prijsverschil vandaan.

Lees ervaringen met deze producten

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang jouw gratis exemplaar van het Crypto Sercrets E-Book!