januari 2, 2021

Madelon Vos Wiki | Ontdek Mijn Ervaring Met Dé Bitcoin Queen!

by Mark van Aelst
  • Home
  • /
  • Blog
  • /
  • Madelon Vos Wiki | Ontdek Mijn Ervaring Met Dé Bitcoin Queen!

Als je actief bent in de wereld van de cryptocurrency dan kan de naam Madelon Vos je absoluut niet ontgaan zijn. 

Deze Bitcoin Queen is actief op YouTube, BNR radio, heeft haar eigen website met cursussen en is ook nog eens docente technische analyse op de hoge school Amsterdam.

Als je Madelon een beetje kent dan weet je dat ze enorme passie heeft voor wat ze doet. En dit is natuurlijk alles wat bij de cryptowereld komt kijken. Ze heeft namelijk van jongs af aan meegekregen om geld aan het werk te zetten.

Dit is iets wat ze maar al te graag overbrengt op andere enthousiastelingen. Klaar om alles te ontdekken over crypto specialiste?

1.0 Wie is Madelon Vos (WiKi)?

Madelon Vos (25) is in een relatief korte periode vrij bekend geworden in de crypto wereld. Ze timmert flink aan de weg door eigenlijk overal aanwezig te zijn. Het kan daarom ook zijn dat je deze Bitcoin koningin kent van verschillende kanalen.

Het is een drukke vrouw, maar beoefent haar vak nog altijd met enorme passie. In dit artikel lees je alles omtrent Madelon Vos, haar werkzaamheden, cursussen en meer.

Naast het schrijven van blogs en columns over crypto op Nederlandse beleggers- en cryptocurrencywebsites, zoals IEX.nl, Business Insider en meer is Madelon nadrukkelijk aanwezig op veel kanalen. 

1.1 Trader

Madelon is actief crypto handelaar en trader, wat betekent dat zij dagelijks bezig is met het beleggen van haar geld in verschillende cryptovaluta. Om hier succesvol in te zijn heb je wel een flinke dosis kennis nodig. 

De kennis die zij bezit heeft ze allemaal verwerkt in haar cursus Technische Analyse. Deze is voor iedereen aan te schaffen en ze heeft hier ook een gratis versie van om te ontdekken of het wat voor je is.

De kennis die zij dagelijks opdoet deelt zij overigens ook op andere kanalen. Weliswaar niet zo uitgebreid als in haar trainingen, maar toch kun je hier veel van leren.

Het probleem waar Madelon aan het begin tegenaan liep toen zij daghandelaar was, was dat ze hier continu 24/7 mee bezig moest zijn. Zo zat ze altijd binnen, kookten ze niet zelf meer en had ze geen sociale contacten meer.

Op een gegeven moment beseften zij dat dit niet kon en dat dit niet de manier was. Sindsdien is ze gaan traden voor op de wat langere termijn. Zij is er ook heilig van overtuigd dat de Bitcoin de komende tijd enorm in waarde zal stijgen.

madelon-vos-instagram

1.2 YouTuber

 Er bestaat een grote kans dat jij Madelon Vos van YouTube kent. Ik ben op deze manier in aanraking gekomen met haar. Dit komt door het leuke nieuwe concept dat zij op haar YouTube kanaal heeft.

Het nieuwe programma heet 'Madelon Navigeert'. In dit programma gaat zij in gesprek met allerlei verschillende experts op het gebied van crypto, maar ook gewoon over geld- en financiële zaken.

Zo nu en dan doet ze ook wel eens iets anders. Zo was laatst JayJay Boske te zien en heeft ze ook een video met Mr. Probz. Ze praat dan met deze vermogende mensen over investeringen en overtuigingen. Heel interessant.

1.3 Podcaster

Naast haar eigen succesvolle YouTube kanaal heeft Madelon ook samen met Herbert Blankesteijn (journalist) een podcast waarin ze ''haar ei kwijt kan'' zoals zij zelf mooi zegt.

Wekelijks komt er een nieuwe 'Cryptocast' online op het podcast kanaal van BNR radio. Hier bespreken Madelon en Herbert actueel nieuws omtrent cryptovaluta, maar ook andere financiële zaken die op dat moment interessant zijn.

Mocht je dit onderwerp tof vinden dan is het natuurlijk een aanrader om deze podcast te gaan luisteren.

1.4 Docent technische analyse

Madelon geeft ook les om de Hogeschool van Amsterdam. Zij is dit gaan doen, omdat ze vond dat er simpelweg veel te weinig aandacht besteed wordt aan dit onderwerp.

Nergens op scholen leer je over de digitale munten, het investeren van geld of laat staan hoe je met geld om moet gaan. Dus is ze hier zelf wat aan gaan doen door hier lessen in te gaan geven.

Wat ik tof vind aan Madelon, is dat alles bij haar uit passie en de drive om andere mensen te informeren ontstaat. Zijn er weinig tot geen lessen over crypto en het doen van analyses? Dan geef ik er gewoon zelf les in!

Dat is toch prachtig? Het feit dat zij les mag geven op de hogeschool van Amsterdam zegt ook genoeg over haar expertise. Voor het geval je hier überhaupt nog over aan het twijfelen was.

1.5 Wat is het vermogen van Madelon Vos? 

Wat mij opviel is dat veel mensen willen weten wat het vermogen van Madelon Vos is. Om hierachter te komen zal je de enige persoon op aarde die dit weet, Madelon Vos, deze vraag moeten voorleggen.

Of ze hier ook antwoord op gaat geven betwijfel ik heel erg. Maar proberen kan altijd, toch?

Nee alle gekkigheid op een stokje: ik weet niet wat het vermogen van Madelon Vos is. Ze investeert heel veel en heeft hier ook veel verstand van. Het verbaasd mij niks als zij miljonair is als je gaat kijken naar haar 'net worth'.

1.6 Social media

Madelon Vos is ook behoorlijk actief op verschillende social media kanalen, maar vooral op Twitter en Instagram. Je kan ook al raden wat zij voornamelijk deelt op haar kanalen: actuele crypto en Bitcoin informatie.

Natuurlijk is zij ook 'mens' en komt er af en toe wel eens een vakantiekiekje voorbij. 

1.7 De cursussen en opleidingen van Madelon Vos

Het geen waar Madelon de afgelopen maanden vooral hard mee is gegaan, zijn haar eigen cursussen. Ze geeft dus les op de hogeschool van Amsterdam, maar heeft ook haar eigen trainingen opgenomen voor mensen die niet studeren.

Zo kan een ieder met de juiste kennis aan de slag gaan in de wereld van de cryptovaluta.

Ze heeft een tweetal cursussen gemaakt. Een cursus betreft het 'Bitcoin Basics & Crypto's' en de andere cursus gaat wat dieper in op de stof 'technische analyse'.

In de eerste cursus ga je dus vooral kennis opdoen over de markt. Wat is Bitcoin, wat zijn cryptocurrencies in het algemeen, blockchain, mining, geld verdienen met crypto en nog veel meer.

Als beginners is het absoluut aan te raden om hiermee te starten. Als je dan eenmaal de basis gelegd hebt dan kun je doorgaan met de andere cursus. In deze cursus ga je echt aan de slag met het begrijpen van grafieken en het analyseren hiervan om jouw strategieën te bepalen.

Beide cursussen zijn enorme aanraders als je wil starten met investeren in crypto of Bitcoin.

madelon-vos-cursus-opleiding
madelon-vos-cursus-opleiding

2.0 Mijn ervaring met Madelon Vos

Enkele maanden geleden was ik op zoek naar een goede mentor. Iemand die succesvol investeert in crypto en dus ook echt verstand heeft van dit onderwerp.

Ik kwam toen de 'Crypto Masterclass' tegen. In mijn optiek de beste optie om te kiezen aangezien dit de meest uitgebreide cursus is die ik ooit tegengekomen ben op het gebied van crypto.

Het prijskaartje van deze cursus ligt dan ook wel wat hoger, dus als je niet bereid bent om deze cursus te betalen dan zijn de cursussen van Madelon Vos een heel goed alternatief.

Ik ben deze cursussen gaan volgen om te kijken of het wat is. Het is namelijk wel tof om een wat duurdere cursus aan te kunnen bieden, maar ook een goedkopere. Zo kan ik ervoor zorgen dat er voor een ieder een goede optie is.

Dan moet ik er natuurlijk wel achter staan. En dat was gelukkig bij de cursussen van Madelon absoluut het geval. Het is een vrouw met een enorme dosis aan kennis en dit weet ze ook nog eens over te brengen met enorm veel energie en passie.

Ik ben zeer te spreken over de werkwijze van Madelon, maar ook over de snelheid en de goede afhandeling van haar klantenservice. De cursus is van hoge kwaliteit en voor de prijs hoef je het zeker niet te laten.

Zeker op het gebied van Technische Analyse kan je veel leren van de methodes van Madelon. Zeker, omdat ze dit op kinderlijk eenvoudige manier weet uit te leggen!

3.0 Aan de slag

Hopelijk weet je nu wat meer over Madelon Vos en wat ze doet. Het is lastig om een heel beeld te krijgen, want ze doet simpelweg zo ongelooflijk veel!

Als je wil leren hoe je succesvol en winstgevend kan gaan beleggen in cryptocurrencies dan is Vos absoluut een geschikte mentor. Zeker als je niet zo'n groot budget hebt om een training van aan te schaffen.

De drempel ligt dus erg laag, waardoor het instappen ook makkelijker gaat. Het is dus zeker aan te raden.

Mocht je nog wat missen over Madelon, laat dat dan zeker even weten in de reacties onderaan dit artikel. Ik wil ervoor zorgen dat dit artikel zo uitgebreid mogelijk wordt!

3.1 Gratis cursussen van Madelon Vos

Voor nu kun je eens aan de slag gaan met de gratis cursussen van Madelon Vos. Met deze cursussen kun je goed oriënteren en bekijken of het wat voor je is.

Vind je het niks, dan ga je op zoek naar iets anders. Vind je het wel tof en vind je de manier van lesgeven van Madelon fijn, ga dan aan de slag met de volledige en betaalde cursussen.

3.2 E-book

Ze heeft ook nog een gratis e-book waarin je leert hoe je jouw crypto's op de meest veilige manier opslaat. Het is niet zo'n bijzonder e-book, maar wel een enorm waardevolle.

En het is gratis, dus waarom niet! Download het e-book via de link hieronder:

Madelon Vos

9.5

Algemeen

9.5/10

Dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Schrijf je in en ontvang een GRATIS Crypto E-Book!