maart 14, 2021

Aave kopen? Genereer een passief inkomen en pak een mooie koerswinst!

by Mark van Aelst
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • Aave kopen? Genereer een passief inkomen en pak een mooie koerswinst!

Wil je Aave kopen? Verstandig, want Aave is een slimme oplossing die het mogelijk maakt om geld uit te lenen, of juist te lenen.

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen hiervan, waardoor de koers van Aave in razend tempo is gestegen.

Toch staat Aave nog maar aan het begin van zijn ontwikkeling en belooft de munt een mooie toekomst!

Waarom Aave kopen?

Een van de belangrijkste nieuwe ontwikkelingen op het gebied van cryptocurrencies is DeFi, een afkorting die staat voor ‘Decentralized Finance’.

Aave is een DeFi-platform dat leners en uitleners van crypto met elkaar samenbrengt. 

Zo werkt Aave

Klinkt DeFi ingewikkeld? Valt reuze mee! In deze video leggen de makers het principe van Aave eenvoudig uit.

Hoog rendement en passief inkomen verdienen

Met Aave kun je gemakkelijk investeren in cryptocurrencies, of interessanter nog: je geld uitlenen om een aantrekkelijke rente te verdienen. De hoge rente levert je een mooi passief inkomen op.

De inkomsten bedragen gemiddeld 10% op je ingelegde bedrag, maar kunnen oplopen tot wel 20% of meer, afhankelijk van vraag en aanbod.

Elke munt heeft zijn eigen markt met verschillende rentepercentages die voortdurend veranderen. Op de homepage van Aave vind je een lijst van alle rentepercentages.

Koerswinsten

Daarbovenop profiteer je natuurlijk ook mee van de mooie prijsstijgingen van de koers, die de laatste maanden enorm is gestegen. Kortom, een ontzettend interessante investering dus!

Europees bedrijf

Het bedrijf en de gelijknamige munt werd in 2017 opgericht in Londen. Aave ondersteunt meer dan 20 verschillende soorten cryptomunten die je kan uitlenen, of lenen.

Zo is het platform erg veelzijdig te gebruiken en biedt het voor iedereen veel mogelijkheden.

Aantrekkelijke rentepercentages

Elke munt heeft zijn eigen markt met verschillende rentepercentages die voortdurend veranderen.

Op de homepage van Aave vind je een lijst van alle rentepercentages.

Daarbovenop profiteer je natuurlijk ook mee van de mooie prijsstijgingen van de koers, die de laatste maanden enorm is gestegen.

Kortom, een ontzettend interessante investering dus!

Meer dan 20 ondersteunde cryptocurrencies

Het bedrijf en de gelijknamige munt werd in 2017 opgericht in Londen. Aave ondersteunt meer dan 20 verschillende soorten cryptomunten die je kan uitlenen, of lenen.

Zo is het platform erg veelzijdig te gebruiken en biedt het voor iedereen veel mogelijkheden.

Aave website

Waarom zou je Aave kopen?

Ik zet de belangrijkste voordelen van Aave voor je op een rij.

Voordelen van Aave

 • Maakt wereldwijd lenen en uitlenen eenvoudig.
 • Geen bankrekening nodig.
 • Ideale manier om een passief inkomen en rente te genereren.
 • Biedt een snelle manier om als lener aan krediet te komen.
 • Transparant, veilig en open source netwerk.
 • Profiteert van het first mover advantage en is een van de bekendste DeFI-cryptocurrencies.
 • Grote winstkansen!

Waar kan ik Aave kopen?

Aave koop je eenvoudig op een van de grote cryptobeurzen in Nederland. Bekijk hiervoor ook mijn artikel over de 5 beste crypto exchanges van Nederland. Zelf koop ik mijn Aave graag bij Bitvavo, een 100% Nederlandse broker en crypto exchange.

Bij Bitvavo geniet je van de laagste kosten en snelle overboekingen, zeker wanneer je een tegoed via iDEAL stort. Uitbetalingen staan ook binnen enkele uren of zelfs direct al op je bankrekening.

Je betaalt er slechts 0,25% aan kosten. Dat is een groot verschil met andere brokers en exchanges, die al snel op 2% of meer zitten. Bovendien kun je voor support altijd terecht bij een Nederlands sprekende klantenservice en supportafdeling.

Koopgids: in 4 stappen Aave kopen (AAVE) bij Bitvavo

Ik laat je graag zien hoe je bij Bitvavo in slechts een paar stappen Aave koopt.

Stap 1: Meld je gratis aan bij Bitvavo

Als je Aave wilt kopen, heb je een account bij Bitvavo nodig. Dat is helemaal gratis, waarna je via iDEAL vervolgens een bedrag als tegoed stort. Wanneer je via iDEAL koopt, staat je geld binnen enkele seconden al op je Bitvavo-account. Ideaal! Maak vandaag nog een gratis account aan. Hiervoor zijn alleen je naam, e-mailadres en je gewenste wachtwoord nodig.

Bitvavo aanmelden

Stap 2: Verifieer je gegevens en identiteit

Crypto exchanges zijn in Nederland verplicht om een streng beleid te voeren als het gaat om de handel in digitale valuta. Ze moeten weten wie hun klanten zijn en daarom de identiteit controleren en verifiëren. Voordat je echt met het handelen en kopen van cryptovaluta aan de slag gaat, is het dus nodig dat je jezelf identificeert.

Dat gaat bij Bitvavo heel gemakkelijk. Je doorloopt het aanmeldproces en maakt een aantal foto's en een kort filmpje met je smartphone. Deze gegevens worden automatisch naar Bitvavo toegestuurd en binnen no-time gecheckt. Hier krijg je snel een melding van in je Bitvavo-dashboard.

verificatie bij bitvavo

verificatie bij bitvavo

Stap 3: Stort een tegoed bij Bitvavo

Je bent nu bijna klaar. Om geld te storten en - niet onbelangrijk - ook weer op te nemen, moet je jouw bankrekening verifiëren. Deze moet op jouw eigen naam staan.

Kopen en verkopen bij Bitvavo

Het doorlopen van deze drie stappen kost in de praktijk nog geen 10 minuten. Kies bij Bitvavo voor de optie ‘Tegoed storten’ en selecteer het bedrag wat je beschikbaar hebt om Aave van te kopen. Reken af via iDEAL zoals je bij andere webshops ook gewend bent. Je tegoed staat na het afronden van de betaling direct klaar om te investeren!

Stap 4: Aave kopen bij Bitvavo

Ga nu naar je dashboard bij Bitvavo en scrol naar beneden. Daar zie je een lijst met alle digitale valuta's die je bij Bitvavo kunt kopen. Type 'ENJ' in het zoekveld en je vind de munt direct.

Klik nu op ENJ  en kies het aantal, of het bedrag dat je straks in Aave wilt investeren. Wanneer je nu op de knop 'Kopen’ klikt, koop je jouw Aave (AAVE) direct vanuit je tegoed.

Veel Aave kopen? Sla ze veilig op

Wanneer je voor een groot bedrag Aave koopt en er niet direct mee handelt, dan raad ik aan om je coins te beveiligen met een hardware wallet. Hoe goed een online exchange zijn munten ook beveiligd, je blijft afhankelijk van de beveiliging van een derde partij. Vanaf een investering van 1000 euro raad ik je aan om een Ledger Nano X te kopen.

Wat is de Ledger Nano X?

De Ledger Nano X is een zogenaamde hardware wallet. Nog het beste te vergelijken met een geavanceerde usb-stick, waarmee je jouw Aave (of andere cryptovaluta) perfect beveiligt tegen hacks of diefstal. Hoe dat precies werkt, lees je in mijn uitgebreide Ledger Nano X review.

Ledger Nano X review

Koop Aave en wacht op de grote stijging 

Zoals uit mijn enthousiasme misschien wel blijkt, gaat Aave een mooie toekomst tegemoet. Waarschijnlijk wordt het zelfs een van de grootste stijgers in 2021 en daarna.

Kortom, zorg dat jij erbij bent en zorg ervoor dat je Aave in je portfolio hebt!

Via de Nederlandse cryptobeurs Bitvavo is dat het goedkoopst, doordat je slechts 0,25% transactiekosten betaalt.

Dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Schrijf je in en ontvang een GRATIS Crypto E-Book!