januari 24, 2021

VeChain kopen? Een unieke munt met grote winstkansen!

by Mark van Aelst
 • Home
 • /
 • Blog
 • /
 • VeChain kopen? Een unieke munt met grote winstkansen!

Overweeg je VeChain kopen? Slim, want VeChain is een van de weinige digitale munten die een echt en bruikbaar product levert. Het is namelijk een cryptocurrency die het mogelijk maakt om de reis van producten via slimme chips van productie tot eindgebruiker te volgen.

Het biedt een geweldige oplossing voor het internet of things, waarvan de meeste mensen nu en in de toekomst veel verwachten.

Door VeChain te kopen, investeer je in deze veelbelovende toekomst en heb je grote kans een mooie winst te maken.

Wat is VeChain precies?

VeChain is uniek. VeChain (VET) is de cryptovaluta van het netwerk dat het bijhouden van alle gegevens over producten mogelijk maakt. VeChain is een relatief nieuwe cryptocurrency.

Het bedrijf achter VeChain werd in augustus 2017 opgericht. Het Vechain project wordt vanuit een stichting in Singapore ontwikkeld en beheerd.

De organisatie staat onder leiding van Sunny Lu en heeft meer dan 150 medewerkers. In totaal zijn er bijna 87 miljard munten. Er hoeft en kan dus niet gemined worden. Dat maakt het meteen ook een milieuvriendelijke digitale munt. 

Een geavanceerde vorm van track&trace

VeChain is bedacht om zogenaamde end-to-end productcontrole te garanderen, door gebruik te maken van blockchaintechnologie (cryptocurrencies).

Een product wordt daarmee bijvoorbeeld voorzien van een smart chip en stuurt vervolgens via het VeChain-netwerk updates over de status en veranderingen.

Een beetje zoals je al kent van de track&trace van pakketjes via de post.

VeChain homepage

Kwaliteitsgarantie

VeChain zorgt alleen voor een veel geavanceerdere en uitgebreidere informatie. Bij een zending met verse levensmiddelen uit een ver land, kun je via VeChain precies zien of de temperatuur bijvoorbeeld niet onder een bepaalde waarde is gezakt (of gestegen).

Je ziet precies welke route de levensmiddelen hebben afgelegd, vanaf het moment dat ze de fabriek verlaten, tot aan het eindpunt. 

Grotere betrouwbaarheid dankzij VeChain

Daarmee stijgt de betrouwbaarheid van de producten en neemt de kwaliteit toe. De technologie is toepasbaar op alle soorten producten waarbij kwaliteitscontrole in alle fasen van productie tot levering belangrijk zijn.

Veel grote internationale bedrijven gebruiken VeChain al

Het bedrijf achter VeChain is gevestigd in China en heeft al veel partnerschappen met grote bedrijven. Zo gebruikt Renault VeChain om hun auto’s van productie tot levering te volgen. De in China grote wijnimporteur Direct Imported Goods past VeChain toe om hun wijn te verkopen en te tracken. Ook Walmart China gebruikt het netwerk.

Daarnaast gebruiken Bayer China, BMW, BYD Auto en zelfs H&M VeChain technologie. Voor al deze bedrijven maakt VeChain het mogelijk om de productie en levering van begin tot eind te controleren.

Grote waardestijging van VeChain verwacht

Naarmate meer en meer bedrijven blockchaintechnologie en VeChain ontdekken, stijgt de waarde van de munt mee. Ook de Chinese overheid omarmt VeChain. De munt heeft minder last van regulerende maatregelen door overheden en daarmee een geweldig toekomstperspectief.

Minder fake producten

VeChain maakt het mogelijk om de verspreiding van nep-producten tegen te gaan en verbetert de kwaliteit, doordat je precies weet wat er met de producten is gebeurd. De afgelopen jaren heeft de waarde van VeChain al een mooie stijging laten zien.

Toch staat de adoptie van VeChain nog in de kinderschoenen, wat het een grote kans geeft op een explosieve stijging in de toekomst!

VeChain logo

Voordelen van VeChain

Een aantal grote voordelen van VeChain op een rij:

 • Uniek product in de cryptowereld.
 • Biedt revolutionaire logistieke oplossing en kwaliteitsgarantie.
 • Gaat de verspreiding van namaakproducten tegen.
 • Snelle transacties.
 • Wordt al echt gebruikt door grote organisaties.
 • Enorme winstkansen.
 • Nu nog lage aankoopkoers.

VeChain kopen of niet?

Persoonlijk ben ik overtuigd van de kansen en het potentieel van VeChain (VET). Het lost een echt probleem in de wereld op en garandeert dat levensmiddelen vers zijn, of producten van de originele fabrikant. Voor auto’s is kilometerstandfraude tegen te gaan en van koele levensmiddelen weet je zeker dat ze niet te warm zijn geworden. Bij kleding weet je zeker dat je een origineel kledingstuk koopt. 

Je weet gewoon precies wat er met jouw producten is gebeurd, van productie totdat het in je eigen handen is. Het is volgens mij een kwestie van tijd voordat nog meer bedrijven kiezen voor VeChain als oplossing voor kwaliteitsgarantie en betere inzichten in logistiek.

Waar kan ik VeChain kopen?

In Nederland vind je een aantal van de beste bedrijven waar je cryptocurrency kan kopen en verkopen. Ook internationaal maken veel mensen gebruik van Nederlandse exchanges en brokers. In ons lang vind je een aantal bekende sites en bedrijven die zich hebben gespecialiseerd in de handel in digitale valuta.

Namen zoals Litebit, BTC Direct en Bitvavo zijn zelfs wereldwijd bekend. Benieuwd naar de beste bedrijven om cryptovaluta te kopen? Lees mijn artikel over de 5 beste crypto exchanges van Nederland.

VeChain kopen bij Bitvavo

Mijn persoonlijke favoriet om VeChain te kopen is de broker en exchange Bitvavo. Het is een betrouwbaar Nederlands bedrijf, met de laagste tarieven voor het kopen en verkopen van VeChain en andere digitale valuta. 

Een van de grote voordelen van Bitvavo zijn de extreem lage kosten en het feit dat je geld binnen een paar minuten als tegoed bij Bitvavo beschikbaar is. Zelfs het omwisselen naar euro's op je bankrekening gaat razendsnel en als je bank het ondersteunt zelfs direct.

Daar komt bij dat Bitvavo een 100% Nederlands bedrijf is en daardoor ook over een goede Nederlandstalige support beschikt. Voor vragen zijn ze altijd bereikbaar en reageren ze snel, vertrouwd in het Nederlands. Ik vind het ideaal.

Bitvavo

Bitvavo homepage

VeChain kopen via iDEAL

Het mooie van Bitvavo is dat je tegoeden eenvoudig en snel via iDEAL overboekt. Het voelt bijna hetzelfde alsof je gewoon wat in een webshop koopt. Als de iDEAL-betaling is voltooid, dan staat het bedrag direct als tegoed in je Bitvavo-account.

Vervolgens is het nog maar een kleine stap om je tegoed om te zetten naar VeChain of een andere cryptovaluta.

Koopgids: VeChain kopen bij Bitvavo

Het enige wat je nodig hebt om VeChain te kopen, is een gratis account bij Bitvavo, een bankrekening op jouw naam en euro’s die je wilt omzetten naar VeChain. Bekijk het stappenplan en de koopgids hieronder om te zien hoe je VeChain koopt in slechts vier gemakkelijke stappen.

Stap 1: Maak een account bij Bitvavo

Voordat je kunt beginnen met VeChain kopen, heb je een (gratis) account bij Bitvavo nodig. Dat is trouwens helemaal vrijblijvend. Mocht je later besluiten er toch niets mee te doen, dan zijn er geen kosten of verplichtingen aan verbonden.

Je hoeft ook niet direct geld over te boeken. Je begint gewoon wanneer het jou uitkomt. Voor aanmelden bij Bitvavo is alleen je naam, e-mailadres en gewenste wachtwoord voldoende.

Stap 2: Verifieer je identiteit

Nederlandse bedrijven die het kopen en verkopen van cryptocurrencies mogelijk maken, moeten voldoen aan strenge wetgeving. Onderdeel daarvan is dat zij verplicht zijn de identiteit te controleren van iedereen die bij Bitvavo handelt, net zoals je bij een bank zou doen als je daar een bankrekening opent.

De wetgeving verplicht Bitvavo ook om vertrouwelijk met je persoonsgegevens om te gaan en deze goed te beschermen.

Het verifiëren van je identiteit gaat bij Bitvavo heel snel en eenvoudig via je mobiele telefoon. Voor identificatie is het voldoende om een foto van je identiteitsbewijs te maken en een korte video te uploaden, waarin je drie getallen uitspreekt. Binnen no-time geregeld dus.

Identiteit Bitvavo

Stap 3: Stort een tegoed bij Bitvavo

Na verificatie van je identiteit ben je klaar om via iDEAL een tegoed te storten bij Bitvavo. Het is wel belangrijk dat de bankrekening waarmee je geld overmaakt en ontvangt op jouw naam staat.

Binnen een paar minuten is dat geregeld. Stort een tegoed op Bitvavo. Het bedrag staat binnen een paar munten beschikbaar. Je bent nu klaar om je eerste VeChain te kopen!

Kopen en verkopen bij Bitvavo

Stap 4: Koop je eerste VeChain bij Bitvavo

Ingelogd bij Bitvavo? Dan zie je jouw persoonlijke dashboard, met de totale waarde van je portfolio en tegoeden in euro's. Ook vind je er een lijst met alle cryptocurrencies die je bij Bitvavo kan kopen. Als je VeChain wil kopen, is de gemakkelijkste manier om bij het zoekveld ‘ADA’ in te vullen. Klik erop en kies voor welk bedrag je VeChain wilt kopen.

Klik op 'Kopen'

Het enige wat je nu nog hoeft te doen is op de knop ‘Kopen’ te klikken. De VeChain coins koop je dan direct vanuit je beschikbare tegoed bij Bitvavo. Je ziet jouw ADA's direct in je portfolio staan.

VeChain verkopen doe je zo

Wil je winstnemen en jouw VeChain weer verkopen of ruilen voor een andere munt? Selecteer dan weer 'ADA' in de lijst op je dashboard en klik op de knop ‘Verkopen’. Eenvoudiger kan bijna niet.

Beveilig je portfolio met een Ledger Nano

Wanneer je meer dan 1.000 euro aan VeChain of andere cryptovaluta hebt, dan raad ik aan om een zogenaamde hardware wallet aan te schaffen. Daarmee weet je zeker dat jouw munten geen risico lopen op diefstal. Wanneer je ze op een online exchange laat staan, dan blijf je namelijk toch afhankelijk van de beveiliging van die exchange, hoe goed ze hun best ook doen.

Ledger Nano X review

Zelf gebruik ik een Ledger Nano X om mijn digitale valuta veilig te bewaren. Op de Ledger Nano X sla je tot wel 100 verschillende soorten munten op. Heb je maximaal vijf verschillende soorten cryptovaluta? Dan is de goedkopere Ledger Nano S ook geschikt. Lees voor meer informatie mijn uitgebreide reviews van de Ledger Nano X en de Ledger Nano S.

Conclusie

VeChain is een unieke digitale valuta met een enorm potentieel. Zelfs nu de munt binnen een jaar al bijna 500 procent meer waard is geworden, staat de koers van VeChain nog maar aan het begin. Op het moment waarop nog meer bedrijven de logistieke voordelen van VeChain ontdekken, gaat de koers ongetwijfeld door het dak!

VeChain geeft organisaties en afnemers het vertrouwen dat de producten echt zijn en voldoen aan de verwachte kwaliteit. Het geeft zekerheid en transparantie. Dat is organisaties veel waard en geeft ze een concurrentievoordeel. 

Voor mij reden genoeg om VeChain in mijn portfolio op te nemen. Ik heb er al een mooie winst mee gemaakt, maar het is slechts een kwestie van tijd voordat VeChain echt explodeert. Zorg dus dat je daarbij bent!


Dit vind je misschien ook leuk:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Schrijf je in en ontvang een GRATIS Crypto E-Book!